Stage op maat - Elektrotechniek (meerdere locaties)
BAM Bouw en Techniek
Bunnik, NLD
4 dagen geleden

Building a sustainable tomorrow

Je bent op zoek naar een stage en je doet de opleiding Elektrotechniek? Dan weet je ook dat je met deze opleiding veel verschillende kanten op kan binnen deze sector.

Maar waar begin je met zoeken? Het stagebureau van BAM helpt je graag met een stage-op-maat. Wij hebben stagemogelijkheden door het hele land! Solliciteer daarom direct of neem contact op met het stagebureau.

Jouw missie

Als student wil je je natuurlijk breed oriënteren op het werken in deze sector. Tijdens deze stage krijg jij de ruimte om er achter te komen hoe jij je loopbaan, na het behalen van je studie, wil starten.

Is dat als werkvoorbereider, uitvoerder of is het toch de calculatie- & ontwerpfase waar jij energie van krijgt? In deze stage krijg je de mogelijkheid om daar meer inzicht in te krijgen door mee te werken aan één van onze vele projecten.

Wat breng je mee?

Wij zoeken jou! Tenminste, als jij je herkent in het volgende :

 • je bent een student Elektrotechniek op MBO, HBO of WO-niveau;
 • je neemt initiatief en durft vragen te stellen;
 • je bent een echte teamplayer en hebt een passie voor techniek.
 • Vergeet niet in je motivatiebrief aan te geven wanneer je gewenste start- en einddatum is, of het gaat om een meewerk- of afstudeerstage en voor hoeveel uur per week je stage wilt lopen!

  Wat kun je van ons verwachten?

  Jij brengt een frisse wind mee in de organisatie en dat waarderen wij. Daarom krijg jij een stagebegeleider die jou helpt in de ontwikkeling als persoon én als professional.

  Samen zoeken jullie naar jouw talenten en ambities en werken jullie aan de leerdoelen die je vanuit je opleiding meekrijgt.

  Ook niet onbelangrijk : bij BAM krijg je een ruime stagevergoeding.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier