Schoonmaak medewerker OK afdeling Isala Klinieken Zwolle,Overijssel
Facilicom
Zwolle, Nederland, NL
1 dag geleden

Bedrijfsomschrijving

Wiljij ook mensen blij maken?

Facilicom Groupis een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met eenomvang waar je u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wijdat ook.

In Nederland zijn we bekend van merken als Albron,Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerendeleefomgeving voor iedereen.

Dat is onze missie, dáár doen we hetvoor. En we zijn nog lang niet klaar.

Onze merken

Debedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuktoonaangevende spelers in hun branche. Vanuit vijf divisies Albron, Gom, Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio werken weaan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customerexcellence centraal staat.

Oplossingen voor de vraagstukken waaropdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En rekenmaar dat we ze vinden.

Onze mensen

Of je nu bij ons te gastbent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet;je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraalstellen.

Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd demensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijken altijd mensgericht.

Logisch dus dat we daar een streep onderzetten met de kernbelofte van ons merk : happy people make happypeople.

Onzemarkten

Sectoren waarin we ondernemen zijnschoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging,food&catering en zorg en welzijn.

Als moederbedrijf vormen wede verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving inalle facetten waar te maken.

Facilicom Group is behalve inNederland actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Onshoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.

Samen werken aan eeninspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is de missie vanFacilicom Group. Het doel is wat telt : in een veilige, gezonde eninspirerende omgeving voelen mensen zich het prettigst.

Gom is 1 van de 4 divisies van het familiebedrijfFacilicom Group. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvangwaar je u’ tegen zegt.

Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook.Naast dat Gom bij ons familiebedrijf hoort, is Facilicom Group inNederland ook bekend van merken als Trigion, Facilicom Solutions enIncluzio.

Met meer dan 26.000 medewerkers is een uitdaging ons nietsnel te groot. Schoon draagt bij aan de kwaliteit van leven.Iedereen heeft recht op een passend schone werk- en leefomgeving.

Gom wil in het realiseren van die omgeving het verschil maken. Zobouwen we aan een aangename en inspirerende leefomgeving vooriedereen.

Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn noglang niet klaar. We gaan op een gelijkwaardige manier met elkaar omen denken altijd met jou mee.

Functieomschrijving

Ben jijop zoek naar een nieuwe uitdaging? En ben jij dé specialist insecuur te werk gaan? Dan ben jij de schoonmaker of schoonmaaksterdie wij zoeken!

Wij zijn op zoek naar eenenthousiaste schoonmaker of schoonmaakster voor de schoonmaakop de OK afdeling bij het Isala ziekenhuis in Zwolle,Overijssel.

De werkdagen zijn van maandag t / m vrijdag.De werktijden zijn flexibel te bepalen tussen 06 : 00 tot 00 : 00 uur.Dit is een parttime contract van minimaal 10 uur tot maximaal 35uur per week.

Als schoonmaakmedewerker in de zorg ben jij van grote waarde voor de gezondheidvan anderen.

Jouw werk als OK schoonmaak specialist inhet ziekenhuis zorgt ervoor dat operaties veilig uitgevoerdkunnen worden in een hygiënische enschone omgeving.

Hygiëne en veiligheid staat hoogin het vaandel bij onze klant. Ook bij jou?

Het is fijn als je voor dit specialistische werk een diplomaop zak hebt, zoals het diploma basisopleiding schoonmaak met deaanvullende module gezondheidszorg en / of cleanroomschoonmaak.

Heb je geen ervaring, maar welinteresse in deze leuke parttime functie? Wij kunnen je internopleiden, zodat ook jij zonder ervaring of diploma dit fantastischewerk kan gaan doen!

Functie-eisen

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Jesnapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaaldestructuur.

 • Als schoonmaker of schoonmaakster heb jij;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal inwoord en geschrift;
 • affiniteit met werken in deschoonmaakbranche, bij voorkeur in dezorg.
 • Ben jij deschoonmaakmedewerker die wij zoeken bij het Isala ziekenhuis inZwolle, Overijssel? Solliciteer dan snel via desollicitatieknop!

  Wil je meer weten overdeze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter!Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.

  Arbeidsvoorwaarden

  Werken als schoonmaak medewerker bijGom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega’s en eeninformele werksfeer.

  Samen kijken we hoe we het werk voor jou zoleuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij :

 • een goed salaris! Wij bieden een brutouurloon vanaf 21 jaar tussen de €11,83 en €13,50 afhankelijk van jeleeftijd, kennis enervaring;
 • vakantiegeld en eeneindejaarsuitkering;
 • een extra vrije dag op jeverjaardag;
 • toegang tot onze digitaleWelkoms-App om kennis te maken met Gom;
 • endiverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte(vak) opleidingen en persoonlijketrainingen!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier