Cloud Support Engineer
Centric
The Hague, Netherlands
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Help jij onze klanten straks bij hun vragen over de cloud? Jouw opdrachtgeversHet leuke aan detachering is, dat je in de keuken van andere organisaties kunt kijken.

Zo kom jij te werken gerenommeerde opdrachtgevers, zoals De Nederlandsche Bank (DNB), Nationale Nederlanden of ziekenhuisorganisatie Isala.

Interessante partijen die rekenen op jouw inzet, enthousiasme en cloudexpertise. Door de dynamische omgevingen van klanten en de hulp van ervaren collega’s, word je voortdurend uitgedaagd jezelf te ontwikkelen.

Continuïteit Behalve als aanspreekpunt voor uiteenlopende cloudvraagstukken, houd jij je in deze rol ook intensief bezig met de continuïteit van het cloudplatform van klanten.

Dit doe je door de cloudplatformen te monitoren, beheren en bewaken. Andere taken op jouw to-do lijstje zijn, onder andere, uitvoeren van periodieke controles en upgrades, installeren van apparatuur op klantlocatie en bijwerken van documentatie.

Ben je sociaal vaardig? Dan is dat zeker een pre, want als schakel tussen administrator en eindgebruiker ben jij degene die de vertaling maakt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier