Netwerk en Security Consultant (medior/senior)
GroupSecure BV
7607, Almelo, Netherlands
3 dagen geleden
source : Linkedin

Stop maar, je hebt de leukste Cyber Security functie in Twente gevonden!

Wij zoeken iemand die in de omgeving van Twente woont en die graag onderdeel wil uitmaken van een gezond groeiend Cyber Security bedrijf.

Wil jij onze klanten helpen met allerlei vragen en problemen op het gebied van Cyber Security? Wil jij ons visitekaartje zijn bij onze klanten en prospects?

Lees dan vooral verder want misschien passen wij wel goed bij elkaar!

Wij zijn een no-nonsense cybersecurity bedrijf in Twente (Almelo) en we zijn druk op weg om ons portfolio te verbreden met switching, NAC en wireless, onze diensten uit te breiden en nog meer naamsbekendheid te krijgen in Nederland.

Onze missie en visie

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers en onze klanten weten wat we doen als organisatie en waarom we dat precies doen.

Daarom is ons missiestatement : Cyberveiligheid begrijpelijk en daarmee haalbaar maken voor alle (middel)grote bedrijven en instellingen in Nederland.

De visie die wij onszelf voor ogen houden is dat we in staat willen zijn om cyberveiligheid en gebruiksgemak onlosmakelijk met elkaar te verbinden waardoor ze elkaar versterken in plaats van tegenwerken.

Wij werken elke dag om onze producten en diensten hierop te selecteren, de inzet ervan te optimaliseren en onze klanten voor een lange termijn te ontzorgen en ondersteunen.

Wat ga je doen

De functie waarvoor we jou zoeken is er één die veel zelfstandigheid, goede technische kennis maar ook zeker ervaring vereist.

We bieden ondersteuning op allerlei producten zoals firewalls (Palo Alto Networks, Sophos), AV, MDM (MobileIron), Mail- en Web Security, Secure File Transfer, Encryptie en wireless (Cisco Meraki).

Daarnaast voeren we pentests en security scans uit, schrijven we (V)LAN / IP-plannen en adviseren we klanten op het gebied van Cyber Security.

Sinds kort hebben we ook Proofpoint aan ons portfolio toegevoegd.

Jouw taken bestaan uit het leveren van 3e lijns ondersteuning aan systeem- en netwerkbeheerders van onze klanten (telefonisch / remote), beheren van firewalls en netwerken (NOC / SOC), het adviseren van klanten (pre-sales on-site), uitvoeren pentests en security scans (optioneel, afhankelijk van wensen en kennis / ervaring), uitvoeren implementaties van onze oplossingen bij onze klanten (complexe trajecten) en nog veel meer!

Hoe ziet het team eruit waarin je komt te werken

Het team waar jij deel van uit gaat maken bestaat uit 2 Senior Cyber Security Consultants (ethical hackers) en 3 Security Engineers, allemaal met vele jaren ervaring in security en networking.

Daarnaast hebben we vaak nog 1 of 2 junior security engineers en / of stagiaires.

Wat verwachten we van jou

We verwachten met name van jou dat je verantwoordelijkheid neemt en zelfstandig je werkzaamheden uitvoert. Je moet stevig in je schoenen staan want het team is kritisch als het gaat om kennis, inzet en zelfstandigheid.

Verder vinden we het belangrijk dat je sociaal bent en een dosis humor en enige zelfspot meebrengt. Naast dit alles zijn er nog enkele belangrijke kenmerken waar we waarde aan hechten, namelijk :

 • Minimaal een HBO diploma, bij voorkeur in de richting van (technische) netwerkbeveiliging
 • Minimaal enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
 • Een positieve mentaliteit en een goed werkethos
 • Je hebt passie voor Cyber Security (technisch), weet veel van firewalls en netwerken, bent bekend met smartphonebeheer-oplossingen, snapt complexe infrastructuren, kortom : een vakidioot.
 • Je moet sociale interactie met klanten en collega's leuk vinden ;-)
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
 • Woonachtig in Twente (of vlakbij) in verband met de reistijd
 • En wat kunnen we jou bieden?

  Een leuke en uitdagende functie bij een gezellig IT Security bedrijf (de enige in Twente!!) met :

 • Een functie voor 40 uur per week (36 uur bespreekbaar maar fulltime heeft voorkeur)
 • Een prima salaris
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis
 • Trainings- en opleidingskansen
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Regelmatige uitjes en diners met je collega’s
 • Mogelijkheden om door te groeien in de functie (middels trainingen en opleidingen)
 • Tenslotte

  Als onderdeel van de selectieprocedure zullen we je vragen om een technische opdracht uit te voeren. Dit geeft ons een indruk van je kennis en oplossend vermogen.

  We zijn dan ook wat minder onder de indruk van een CV met allemaal certificaten maar des te meer van mensen die echt goed zijn in dit vak.

  Zie jij jezelf in deze rol bij ons bedrijf en denk je dat jij het verschil kunt maken? Ben jij van mening dat deze functie je op het lijf geschreven is?

  Dan willen we met jou kennismaken! Solliciteer via LinkedIn (gericht aan Florian) en overtuig ons van jouw skills.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier