Junior veldwerker bodem
Tritium Advies
Vlietskade 1509, 4241 WH Arke
3 dagen geleden

Voor onze vestiging in vestiging Prinsenbeek, Arkel en / of Nuenen zoeken wij een enthousiaste junior veldwerker bodem (32 tot 40 uur per week).

Als junior veldwerker bodem bij Tritium ben je een echte aanpakker en / of doorzetter en hou je van buiten werken. Wil je deel uitmaken van een team van professionals en ben je op zoek naar een dynamische en veelzijdige baan? Lees dan snel verder!

Vestiging Prinsenbeek Arkel en / of Nuenen 32 40 uur per week

Bodemonderzoek- en advies

Van bodemonderzoek voor de haven van Antwerpen tot onderzoek voor een woning in Nunhem, bij Tritium Advies werken we aan de meest uiteenlopende projecten.

Groot of klein, voor een aantal maanden of voor een dag. Wat voor project het ook is, onze opdrachtgevers kunnen rekenen op gedegen onderzoek en een duidelijk advies, altijd.

Gezocht : Aanpakker die houdt van buiten werken!

Veilig wonen, werken en leven, wij leggen de basis

Bodemonderzoek, wateronderzoek, luchtonderzoek, geluidsonderzoek bij Tritium Advies lopen we met meer dan vijftig professionals iedere dag warm voor alles wat te maken heeft met veilig wonen, werken en leven.

Dat is ook de reden dat steeds meer opdrachtgevers ons weten te vinden. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die, net als wij, gek zijn van meten en weten.

Voel jij je aangesproken? Kijk dan hier of jij de volgende collega wilt worden.

Jouw Functie

In de functie van junior veldwerker bodem voer je dagelijks zelfstandig, of in teamverband, bodemonderzoek uit op één of meerdere locaties in Nederland.

Je zult veel werken in de buitenlucht en voert diverse bodemonderzoeken zoals verkennend bodemonderzoek, watermonsterneming, en depotmonstering uit.

De werkzaamheden vinden plaats door het gehele land vanuit één van onze vestigingen in Prinsenbeek, Arkel, Nuenen, Neer en / of Rijkevoort.

Je onderhoudt contact met de opdrachtgever op locatie en rapporteert de resultaten door aan het team op kantoor.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MBO-opleiding richting milieukunde of vergelijkbaar, je bent SIKB BRL 2001, 2002, 1001 gecertificeerd (of bereid om deze te halen) en in het bezit van VCA (of bereid om deze te halen).

Belangrijk is dat je oplossingsgericht bent en meedenkt met de klant. Je dient flexibel en communicatief sterk te zijn zodat we optimaal jouw kwaliteiten kunnen benutten.

Je moet je verantwoordelijkheid (durven) te nemen en dient het werk fysiek aan te kunnen. Van onze veldwerkers verwachten wij, dat hij / zij integer en onafhankelijk is, zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en nauwkeurig conform de BRL protocollen de werkzaamheden uitvoert.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Het is daarnaast van belang dat :

 • Je in het bezit van rijbewijs B bent;
 • Je houdt van aanpakken en het fijn vindt om buiten te werken;
 • Je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt;
 • Herken je jezelf in deze eigenschappen? Dan is werken bij Tritium Advies de ideale job voor jou waarin je jezelf volledig kunt ontwikkelen en ontplooien.

  Dit vind je bij Tritium

  Bij Tritium vind je een werkomgeving waar jij alle ruimte krijgt om te bouwen aan jouw toekomst. Als onderzoeks- en adviesbureau zijn onze medewerkers ons belangrijkste kapitaal, daar investeren we graag tijd, energie en middelen in.

  Daarnaast vind je bij ons :

 • Een goede werksfeer.
 • Een organisatie waar de lijntjes kort zijn.
 • Afwisselende projecten.
 • Volop doorgroeimogelijkheden.
 • Prima arbeidsvoorwaarden die flexibel werken mogelijk maken.
 • Kom jij ons team versterken?

  Zie jij jezelf helemaal in deze functie en heb jij het in je om uit te groeien tot die projectleider waar iedere opdrachtgever om vraagt?

  Mail dan zo snel mogelijk jouw CV + motivatiebrief naar sollicitatie tritium.nl

  Heb je nog vragen?

  Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies B.V.? Neem dan contact op met Monique Baha Ngue.

  Monique is te bereiken op het nummer : 040 29 51 951.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier