Verkoopadviseur Meubels
A-meubel
Amersfoort
3 dagen geleden

De functie :

Als verkoopmedewerker begroet, informeer en adviseer je klanten bij het aankopen van meubelen of verlichting en je zorgt voor de administratieve afhandeling van de verkooporders in het computersysteem.

Je bent samen met je collega's verantwoordelijk dat de showroom er optimaal uitziet en dat klanten een optimale serviceverlening krijgen.

Het werken van minimaal 2 weekenden en op feestdagen vind je vanzelfsprekend. Het betreft een vacature van 35,5 uur per week.

Dit is een ideale baan voor de échte verkoop en commerciële tijgers onder ons. We zijn op zoek naar kandidaten max 20km in de omgeving van de genoemde vestigingen.

Profiel kandidaat : Je bent een gedreven verkoper Je hebt goede contactuele eigenschappen Je bent representatief, klantvriendelijk en gastvrij.

Je bent een teamspeler, hebt een passie voor wonen en je bent resultaatgericht.

De organisatie : A-meubel bestaat al meer dan 25 jaar. A-meubel heeft alles in huis om de klanten te inspireren, te verbazen en te verrassen.

Dat doen we iedere dag opnieuw met toonaangevende meubelcollecties, met een grote collectie woonaccessoires en gedreven medewerkers die er een succes van willen maken.

Gezien onze successen gaan wij uitbreiden en daarom zijn wij op zoek naar JOU!!! Wij bieden : Een uitdagende en afwisselende baan in een snelgroeiende professionele omgeving.

Een financieel kerngezonde onderneming. Unieke werksfeer waarbinnen teamwork en collegialiteit van groot belang zijn. Ruimte tot zelfontplooiing en doorgroeimogelijkheden, marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je getriggerd en voel je je geroepen tot deze uitdagende functie, reageer dan snel met je Curriculum Vitae, met een motivatiebrief en actuele foto waarin je ons kan overtuigen waarom JIJ denkt DE geschikte kandidaat te zijn voor deze functie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier