Ergotherapeut
Stichting Waardeburgh
Sliedrecht, NL
4 dagen geleden

Waardeburgh is op zoek naar een ergotherapeut voor 12-16 uur in de West-Alblasserwaard. Als ergotherapeut begeleidt je jouw cliënten bij het (her)vinden van hun zelfredzaamheid.

Dankzij jouw inzet kunnen cliënten hun dagelijkse activiteiten zo veel mogelijk zelfstandig blijven doen. Waardevol werk!

Wat ga je doen?

Je ontmoet de cliënt bij het intakegesprek; bij hem of haar thuis, of in ons zorgcentrum. Je doet lichamelijk onderzoek, test motorische vaardigheden en hebt aandacht voor persoonlijke behoeften en wensen van de cliënt.

Op basis van je diagnose stel je samen met de cliënt een ergotherapeutisch behandelplan op. Dit plan maakt deel uit van een overkoepelend behandelplan en jij werkt daarom samen met collega-zorgverleners in een multidisciplinair team.

Je gaat samen met de cliënt (en zijn of haar mantelzorgers en zorgverleners) aan de slag op zoek naar de best passende oplossingen voor de problemen rondom het dagelijks handelen.

Je ondersteunt de cliënt in het aanvragen en gebruik van hulpmiddelen en voorzieningen en in het aanpassen van de leefomgeving.

Daarnaast geef je trainingen en instructies. Met jouw geduld en overtuigingskracht weet je de cliënt het zelfvertrouwen te geven om zijn of haar dagelijkse activiteiten weer zelfstandig uit te voeren.

Over jou :

 • Je hebt een hbo-diploma in ergotherapie, aangevuld met werkervaring en bent geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.
 • Je bent vindingrijk, houdt van pionieren en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Je gaat voor de juiste oplossingen voor je cliënten en als het nodig is, treed je daarvoor buiten de gebaande paden.
 • Je bent invoelend en oplettend. Je hebt oog voor wat je cliënten nodig hebben, wat zij kunnen en waar hun grenzen liggen.
 • Je weet hen op een positieve manier te motiveren en te stimuleren.

 • Je herkent jezelf in de protestants-christelijke identiteit van Waardeburgh.
 • Wij bieden jou :

 • Een passend salaris conform de cao VV&T, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
 • Een plezierige werksfeer. Je werkt veel zelfstandig, maar maakt ook deel uit van een enthousiast team.
 • Volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en duurzaam aan het werk te blijven bij Waardeburgh.
 • Personeelsvoordelen (zoals een tankpas en korting op zorgverzekering) en een personeelsvereniging waar je lid van kunt worden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier