(Junior) Salesmanager (Warehousing)
Broekman Logistics Division
Rotterdam of Venlo, NL
16 uur geleden

Het team waarin je werkt Junior Salesmanager

Je bent iemand die graag leert en ook de drive heeft om business te scoren. Hierdoor ben je bewust dat je zaken nog moet leren, maar schroom je niet om graag bij (digitale) netwerkbijeenkomsten jezelf te laten zien en zodra het weer kan en mag ben je veel op pad.

Borrels, beurzen en evenementen daar draai jij je hand niet voor om. Daar sta jij altijd open voor een praatje, en altijd op zoek naar nieuwe business.

Het kan zijn voor snelle opslag’ tot aan end-to-end supply chain oplossingen.

Afhankelijk van de aanvraag werk je samen de Business Development Managers en krijg je ondersteuning van engineers en projectmanagers waarmee je de tender helemaal uitschrijft, inclusief operationele- en financiële vraagstukken.

Je neemt hierin alle dienstverlening van Broekman Logistics mee, ook internationaal. De business development managers van andere markten zitten daarom ook bij elkaar.

Uniek aan Broekman Logistics is, dat ook de projectmanagers en engineers onder dezelfde afdeling vallen. Zo weet je zeker dat je als team het maximale kunt bereiken en als de tender valt ook de juiste opvolging wordt gegeven.

Alles wat je bereikt, bereik je als team en jullie zijn vanaf het begin tot en met de eerste factuur verantwoordelijk.

In jouw eerste 2 weken laten we alle sites, vestigingen en oplossingen zien zodat je alle kennis in huis hebt en aan de slag kan.

Werken als Junior Salesmanager binnen Warehousing & Distribution

Broekman Logistics is een groeiende en ambitieuze speler in contract logistiek en focust zich op grote lange termijn contracten, waarin we end-to-end supply chain oplossingen aanbieden.

We geloven dan ook niet in cold calling, persoonlijke targets en snelle deals binnenhalen. We geloven wel in consultative selling, een goed netwerk en up-to-date marktkennis.

Juist om die redenen hebben we een uitgebreid marketingteam dat jou voorziet van de laatste marktontwikkelingen en warme leads genereert door slimme (online) marketingtools in te zetten.

Uiteraard volg jij deze op.

Jouw profiel als Junior Salesmanager

Zoals gezegd ben je zeer commercieel en schroom je niet om organisatie telefonisch te benaderen of op hun af te stappen. Je vindt het leuk om een netwerk op te bouwen en uit te breiden en weet precies waar de beslissingsbevoegde zitten en hoe je hen kunt overtuigen van de dienstverlening van Broekman Logistics.

Verder heb je....

 • minimaal afgeronde bachelor opleiding;
 • Als starter heb je een logistieke opleiding afgerond OF ben je toe aan jouw tweede stap in jouw carriere;
 • Omschrijf jij jezelf als Hunter ;
 • Nederlands en Engelse taal op goed niveau.
 • Wij bieden de Junior Salesmanager

  Een mooie leerschool binnen de sales en een internationale baan met veel klantcontact, sales op basis van inhoud en een professioneel team waar je de markt mee kunt veroveren.

  Verder bieden wij jou :

 • marktconform salaris;
 • gegarandeerde 13e de maand;
 • 8,33% vakantiebijslag
 • Bonusregeling;
 • Lease auto;
 • 27 vakantiedagen;
 • complete pensioenregeling.
 • en overige aspecten die jouw werk gemakkelijker maken zoals een telefoon, laptop enzovoorts

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier