Digital Content Developer (Utrecht)
Teleperformance
Zeist, Netherlands
22 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat je als Digital Content Developer wilt bereiken?Dat collega’s een all you can learn gevoel hebben. En dat dit gevoel 100% klopt.

Jij zorgt ervoor dat medewerkers (van agents die klanten blij maken tot managers die agents blij maken) toegang hebben tot digitale leerervaringen die ze verder helpen.

Nu. Morgen. Overmorgen. En alle dagen daarna.Hoe je dat als Digital Content Developer bereikt?De rol is een mix van het ontwikkelen / uitrollen van effectieve ontwikkelinterventies, het upgraden van bestaande ontwikkelprogramma’s én het beheren van ons learning management system ( LMS’).

Als digitaal leren connaisseur, zet je alles op alles om collega’s een prettige leerbelevenis te bieden. Hoe goed zijn bestaande blended leerprogramma’s?

Hoe maken we die makkelijker / beter / leuker? Welke nieuwe leerbehoeften zijn er? Hoe spelen we daar snel en slagvaardig op in?

En hoe zorgen we ervoor dat collega’s nieuwe interventies kennen én omarmen?Als Digital Content Developer monitor je de impact van leerprogramma’s, bijvoorbeeld op het gedrag en kennisniveau van collega’s.

Je voert proactief verbeteringen door en ontwikkelt nieuwe interventies. In lijn met ons DNA (huisstijl, tone of voice, et cetera), maar ook met een buiging’ naar externe klanten en hun specifieke wensen.

Een rol met impact, want fijne digitale leeroplossingen leveren een grote, positieve bijdrage aan het leerklimaat en (dus) aan het vermogen van onze mensen om het klantverschil te maken.

Wat de rol extra uitdagend maakt, is dat je met een heleboel projectballetjes jongleert, want leerbehoeften veranderen razendsnel.

Bovendien ben je eigenaar’ van ons LMS, dus ook het verzorgen van rapportages en het inrichten van dashboards is in scope.

Plus : we gaan voor socially distanced leren : echt al het aanbod dient te worden gedigitaliseerd. Er wordt dus een groot beroep gedaan op je creativiteit.

 • Hoe sluit je op de inhoud aan? En hoe laat je virtueel leren landen?De scanbare versie van de rol Je beoordeelt, verbetert én ontwikkelt e-learning tools die uitblinken in fun en effectiviteit Je beheert en onderhoudt onze digitale leeromgeving (LMS)Je bewaakt de kwaliteit van modules op basis van het Kirkpatrick modelJe signaleert leerbehoeftes en vertaalt die naar nieuw aanbodJe borgt dat trainingsmateriaal zacht en diep binnen de operatie landt Je monitort het rendement van het materiaal en verbetert dat continuJe verzorgt zelf leer- en audioteksten, plus ondersteunende visuals Waarom jij (hopelijk!) onze Digital Content Developer bentOmdat je makkelijk op HBO niveau mee kunt Omdat je 1-3 jaar ervaring hebt met het ontwikkelen van digitale trainingen en LMS beheerOmdat Articulate niet in de lach schiet als jij in de buurt komtOmdat je communicatieve kwaliteiten gelijke tred houden met je creatieve skills Omdat jouw e-learning modules goed, vaak en met plezier worden gebruiktOmdat je net zo lang doorvraagt totdat je de leerbehoefte scherp op je netvlies hebtOmdat je lay-out technisch stevig in je sneakers staatOmdat je een zevende versnelling hebt;
 • als de druk stijgt, stijg jij boven jezelf uitOmdat jij niet vies bent van procesmatig werken hoe strakker, hoe beter!Klinkt goed?

  Dan is er maar één reden om niet te klikken : je voelt niets voor een impactvolle job bij een mondiale werkgever (76 landen, 300.

  000 interactie-experts) die aanvoelt als een familiebedrijf. Een bedrijf waar je geen collega’s hebt, maar vrienden maakt.

  Dat doe je vooral binnen de L&D afdeling, bestaande uit trainers, onze training manager en jouw’ Benelux team, waarin je optrekt met twee collega e-learning developers altijd blij om feedback te krijgen of te geven en je manager.

  Maar je spart ook met trainers : zo weet je wat er speelt en wat er gaat spelen!Meer info? Mirte Hoop (06 52454196 / mirte.

  hoop teleperformance.com) leert’ je graag wat we je kunnen bieden!Acquisitie? #afleren

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier