Specialist Passend Onderwijs
ROC van Flevoland
Almere, NL
4 dagen geleden

Dit en meer ga je doen

Passend onderwijs is jouw expertise. Samen met de onderwijsteams werk jij aan een sterk pedagogisch-didactisch klimaat waarin elke student zich goed kan ontwikkelen in een normale onderwijssetting.

Niet iedere student kan het standaard onderwijsprogramma volgen. Er komen specifieke ondersteuningsvragen van studenten met leer- en gedragsproblematiek, beperkingen of chronische ziekten.

Jij stelt voor hen een ondersteuningsplan op en bespreekt deze cyclisch met de student en het onderwijsteam. Soms is het nodig om studenten door te verwijzen.

Daarom leg en onderhoud je contact met ketenpartners binnen en buiten het ROC van Flevoland. Ook verzorg je de specialistische intakes.

Hierbij ligt jouw focus op het werken voor de niveau 1 en 2 studenten.

Je bent niet alleen zichtbaar na een hulpvraag, maar bent ook actief aanwezig in de lessen. Je adviseert de docenten en opleidingsmanagers hoe om te gaan met de problematiek, organiseert en geeft trainingen en scholing op het gebied van Passend Onderwijs en draagt bij aan de professionalisering van de Docent.

Dit verwachten we van jou

Je denkt analytisch, bent proactief en initiatiefrijk en weet je weg te vinden binnen een complexe organisatie. Door jouw enthousiasme en het out of the box kunnen denken neem je jouw gesprekspartners makkelijk mee.

Je vindt het prettig om zelfstandig te werken en bent tegelijkertijd ook een echte teamplayer.

 • Een diploma op minimaal HBO niveau in een passende richting
 • Ervaring met Passend Onderwijs binnen het mbo, vooral met gedagsproblematiek
 • Aantoonbare kennis van onderzoeksmethoden en de vaardigheid deze kennis toe te passen
 • Vaardig in het opstellen van ondersteuningsplannen
 • Ervaring in begeleiding en ondersteuning van jongeren en / of ouders en onderwijsteams
 • Een onderwijsachtergrond is een pré
 • Meer dan alleen goede voorwaarden

  De werkwereld om je heen verandert continu. Daarom zetten wij vol in op je ontwikkeling. Trainingen, opleidingen, workshops wat jij nodig hebt, maken wij mogelijk.

  Daarnaast kun je rekenen op doorgroeikansen en prima arbeidsvoorwaarden.

 • Een salaris in schaal 10 (cao mbo) van maximaal € 4.359 bruto per maand, als je fulltime werkt
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Ruime vakantieregeling
 • Deelname aan het ABP pensioen
 • Doorgroeikansen binnen de organisatie
 • Een goede reiskostenvergoeding
 • Niet meer wachten, maar reageren

  Ben jij die NAVIGATOR? Heb jij dat beetje meer? Dan hopen we dat je snel reageert. Klik op de button solliciteren en stuur meteen je cv mee.

  We laten je dan snel weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek.

  Hier ga je werken

  Bij MBO College Almere helpen we dromen waar te maken. Onze onderwijscampus in Almere Buiten bestaat uit twee recent gerenoveerde gebouwen.

  In het ene gebouw staan mensen en technologie centraal en in het andere gebouw vind je brede beroepsopleidingen voor verschillende sectoren.

  Elke sector heeft een eigen thuisbasis. Daardoor kent iedereen elkaar en voelen studenten zich snel thuis. Meer dan 4.000 studenten rekenen op ons.

  Van doeners tot denkers, van kanjers met twee rechterhanden tot grote IT-talenten. Voor iedereen is er ruimte. Onze ruim 400 collega’s motiveren onze studenten dagelijks het beste uit zichzelf te halen en de wereld te veroveren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier