Groepsbegeleider intensieve pg
Zinzia Zorggroep
Wageningen
2 dagen geleden

De functie

Voor onze intensieve pg woning op de locatie Oranje Nassau's Oord zijn we op zoek naar een groepsbegeleider die vanuit oprechte aandacht begeleiding en zorg wil bieden aan bewoners die complex gedrag laten zien.

Vanuit ervaring, tact en teamwork zet je je in voor een veilig thuis die voor alle bewoners zo prettig mogelijk is.

Je komt te werken op een vaste woning. Deze woning is bedoeld voor observatie bij inhuizing van cliënten, voor bewoners die blijvend onrustig en complex gedrag laten zien en voor het doorplaatsen van bewoners van andere pg woningen die onrustiger zijn geworden in hun dementie.

Op deze woning worden de bewoners geobserveerd om de juiste structuur en behandeling toegepast te krijgen. Het is voor deze doelgroep belangrijk dat ieder teamlid volgens de gemaakte afspraken handelt.

Het is belangrijk om samen met het team op een juiste manier zorg te verlenen. Denk hierbij aan het begeleiden van onrustige bewoners, indien bevoegd delen van medicatie en het uitvoeren van medische handelingen, en handelen op basis van de zorgplannen.

Jij ziet de mens achter het gedrag en stelt nabijheid en aandacht centraal in de zorg voor deze bewoners.

Wie ben jij?

Jij hebt hart voor bewoners op de pg woning die verzorging maar juist ook begeleiding nodig hebben. Je bent in staat om te reflecteren op je eigen handelen en op het gedrag van de bewoners.

In stress situaties bewaar jij het overzicht en de rust voor je collega's en de bewoners. Samen met het team wil je werken aan een veilige en liefdevolle omgeving.

Ook ben je flexibel in je zorgverlening en kan je jouw houding en benadering aanpassen aan de bewoners. Je steekt graag je handen uit de mouwen en hebt kennis van en affiniteit met deze doelgroep.

Je kunt goed voor jezelf zorgen en hebt een leergierige houding.

Verder :

 • bezit jij een relevant zorggerelateerd diploma op mbo niveau 3 of niveau 4 (bijvoorbeeld social work, begeleider specifieke doelgroepen, persoonlijk begeleider, medewerker maatschappelijke zorg, verzorgende ig) en eventuele vereiste certificaten;
 • heb je relevante werkervaring met een doelgroep die bekend is met moeilijk verstaanbaar gedrag en / of agressie;
 • sta je open voor scholing en intervisie;
 • ben je in staat om professioneel om te gaan met de gedragsproblematiek en onrust van de bewoners en kan je op een juiste wijze de familie hierbij betrekken.
 • Wie zijn wij?

  Zinzia is er voor alle kwetsbare ouderen die onze deskundigheid, ondersteuning en aandacht nodig hebben. Er wonen bij Zinzia zo’n 600 bewoners, op vier unieke locaties.

  Benieuwd naar de locaties? . Er werken bij Zinzia ruim 1200 medewerkers; in de primaire zorg, de ondersteunende diensten en op het expertisecentrum.

  Daarnaast werken er ruim 500 betrokken vrijwilligers bij Zinzia.

  Er wordt gewerkt tussen 07 : 00 uur en 23 : 00 uur. We zoeken collega's die dag- en avonddiensten willen werken en om de week ook in het weekend.

  Voor de nachtdiensten hebben wij een eigen team.

  Wij bieden je het volgende :

 • Een salaris van maximaal € 2845,21 per maand (niveau 3, functiegroep 35, CAO VVT) en €3362,22 (niveau 4, functiegroep 40, CAO VVT) bij een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Daarnaast bieden wij je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van scholing;
 • Een tijdelijke aanstelling van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Via ons meerkeuze arbeidsvoorwaardensysteem kun je keuzes maken voor extra verlofdagen, een privé telefoon of laptop, een fiets of bijdragen in de kosten van een sportabonnement.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier