Young Eager Professional
Bapas
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Heb jij als jonge academicus de ambitie en de skills om je te ontwikkelen tot een topleider? Grijp dan de unieke kans die ADG dienstengroep (35.

000 medewerkers) biedt via haar Young Eager Professional programma. Bij dit leiderschapsprogramma stroom je in en start je met €4000,- per maand, een directielid als mentor en een personal coach van Yearth Academy!

ADG dienstengroep (ADG) is met 35.000 medewerkers en een jaaromzet van bijna een miljard euro één van de grotere ondernemingen van Nederland.

Onder de ADG groep vallen onder andere Asito, Timing, HEYDAY Facility Management, TSN Thuiszorg en Zorgwerk. ADG is een familiebedrijf, dat zich kenmerkt door ondernemerschap, korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit.

Maar ook door creatieve visie, innovatief vermogen, doortastend leiderschap en doorzettingskracht.

Binnen ADG zijn binnen het medior traineeship twee extra plekken gecreëerd voor high potential academici met het talent én de ambitie om door te groeien naar de top :

YOUNG EAGER PROFESSIONAL

landelijke opdrachten, hoofdkantoor in Almelo - 50K

Wat ga jij doen binnen ADG?

Als Young Eager Professional, ofwel YEP, ga je doorgroeien naar de top binnen één van de grote werkmaatschappijen van ADG, een top-10 werkgever in Nederland.

Niet meer, maar vooral ook niet minder. ADG is vernieuwend, flexibel en dynamisch en verwacht dat ook van haar YEP’ers.

Bij binnenkomst neem je samen met jouw ambitieuze collega’s deel aan een intensief high potential programma. Het doel is te leren denken als een consultant en te handelen als een leider.

Na twee jaar bezit je de skills van een volwaardig manager en ga je vol aan de slag bij een maatschappij binnen de groep die past bij jouw ambitie en specifieke skills.

De weg staat open naar een hoge managementrol binnen één van de ADG-bedrijven of een succesvolle start-up.

Je krijgt unieke begeleiding door directieleden van ADG en de werkmaatschappij waar je strategische projecten uitvoert. Daarnaast krijg je ondersteuning van een personal coach binnen een executive development programma dat is gekoppeld aan jouw YEP-programma.

Dit parallelle traject wordt uitgevoerd door Yearth Academy, al drie jaar de beste opleider van Nederland.

Waarom ADG dienstengroep?

 • Financieel gezond familiebedrijf met pragmatische aanpak, doe-cultuur en flexibiliteit.
 • Binnen deze grote organisatie zijn er veel doorgroeimogelijkheden.
 • ADG is zeer innovatief en geeft haar medewerkers de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen.
 • Onder het motto Waar een wil is, is een Wij’ is ADG actief in het hart van de samenleving en streeft het op een maatschappelijk verantwoorde wijze naar een gezond rendement en continuïteit.
 • Wat mag je concreet verwachten?

  Uitdagende projecten aansluitend op jouw talent, expertise en ambitie. Deelname aan het YEP-programma. Mentoring door Directielid.

  Opleiding & coaching door top-opleider Yearth. Startsalaris €4.000,- per maand. Lease-auto.

  Wie ben jij, wat wil je en waar sta je nu?

  Met minimaal vier jaar werkervaring op zak ben jij toe aan een flinke carrière boost! Je hebt de capaciteiten om je in twee jaar te ontwikkelen tot een innovatieve, professionele en betrokken leider, en de ambitie om door te groeien naar de top.

  Vanzelfsprekend ben je leergierig, digital native’, analytisch sterk en neem je gemakkelijk het voortouw. Mede omdat je als persoon authentiek en geloofwaardig bent, zijn anderen bereid jou te volgen.

  Wat zijn de harde’ functie-eisen?

 • Afgeronde WO-opleiding, bij voorkeur bedrijfskundig / economisch
 • Minimaal 4 jaar werkervaring na je studie
 • Financiële, econometrische of bedrijfseconomische ervaring op tactisch of strategisch niveau
 • Generalistische, multidisciplinaire kijk en organisatie-brede interesse
 • Sterk in het behalen van resultaten, met tact en respect voor mensen
 • Leergierigheid, intellectuele interesse en analytische skills
 • Initiatief en affiniteit met ondernemerschap
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier