Quality engineer
sQout
Zoetermeer, NL
12 uur geleden

Profiel Quality Engineer

Voor onze werkgever in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een Quality Engineer voor het development team.

Als quality engineer heb je veel verschillende werkzaamheden. Vrijwel vanaf het begin zal je worden betrokken bij het ontwikkelproces van een Testplan, die je ook zult gaan opstellen, tegelijkertijd ben je dus ook verantwoordelijk voor de kwaliteit en het testen van software die naar hun klanten gaat.

Je gaat het testlab beheren en moet goed kunnen samenwerken met de andere afdelingen. Er zal regelmatig gevraagd worden naar een tussentijdse evaluatie, dit gaat gepaard met het schrijven van technische documentatie en bug reports Je hebt veel technische kennis nodig om er voor te zorgen dat de software goed kan functioneren, niet alleen bij een klein project maar ook bij de grotere.

In deze functie moet je erg nauwkeurig te werk kunnen gaan de bedoeling is dat jij ervoor zorgt dat hun product een betere kwaliteit krijgt.

vereisten

Minimaal een afgeronde HBO opleiding of hoger in de Informatica of een gerelateerd veld

minimaal 3 jaar relevante werkervaring

Werkervaring met software testen en het maken van technische documentatie

Een zelfstandige werkhouding

Een onderzoekend en leergierig karakter

Een kwaliteitsgedreven aanpak

bedrijfsprofiel

Het bedrijf is heeft een uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen ideeën. Ze hebben leuke, afwisselende en uitdagende projecten waarin je een actieve rol hebt binnen het team

Arbeidsvoorwaarden

Het bedrijf bied een voltijd baan in Zoetermeer. Je begint met een tijdelijk contract maar je hebt een mogelijkheid tot vast contract.

Verder is het salaris marktconform en krijg je 25 vakantiedagen per jaar.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier