Adviseur Onderwijs
De Haagse Hogeschool
Den Haag, NL
3 dagen geleden

Functiecategorie : Ondersteunend

Opleidingsniveau : Uren per week :

Uren per week : 40,00 uren

40,00 uren

Heb jij een brede kennis van onderwijskundige onderwerpen en beschik jij over goede adviesvaardigheden? Weet jij onderwijsontwikkeling op een inspirerende wijze te begeleiden binnen teams?

Voor ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor de functie van Adviseur onderwijs!

Wat ga je precies doen?

Als Adviseur Onderwijs maak je deel uit van een team van 12 onderwijsadviseurs die centraal bij de Dienst Onderwijs, Kennis & Communicatie (Dienst OK&C) of bij een faculteit zijn gepositioneerd.

Voor deze vacature zoeken we een faculteitsadviseur. Als adviseur onderwijs ben je de linking-pin tussen de Dienst OKC en de faculteit.

Je adviseert en ondersteunt op basis van de visie van de hogeschool op proactieve wijze de faculteit bij de ontwikkeling, verbetering en vernieuwing van het onderwijs.

In wekelijks overleg met andere onderwijsadviseurs deel je kennis en stem je activiteiten af.

Een aantal verantwoordelijkheden :

 • Je draagt bij aan de ontwikkeling van meerjaren- en jaarplannen van de faculteit;
 • Je adviseert en ondersteunt de faculteit bij het realiseren van de Haagse Onderwijsvisie en zet je onderwijskundige expertise in op onderwerpen als curriculum(her)ontwerp, flexibilisering, didactiek, toetsing en examinering en accreditatie;
 • Je monitort en verbindt de projecten binnen de faculteit op het gebied van onderwijsvernieuwing en begeleidt deze gedeeltelijk ook zelf.
 • Jouw profiel

  Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een adviseur Onderwijs die beschikt over een hands-on mentaliteit. Dit betekent dat je niet alleen onderwijskundig advies geeft maar ook onderwijsvernieuwingen vanaf de start tot en met de implementatie begeleidt.

  Dit kun je zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal. Daarnaast ben je organisatiesensitief en ben je in staat je op een inspirerende wijze te verbinden met teams

  Voldoe je daarnaast aan onderstaande functie-eisen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie voor deze vacature.

 • Je beschikt over een Masterdiploma bij voorkeur op het gebied van onderwijskunde of vergelijkbaar;
 • Je heb ruime ervaring als onderwijskundige in het hoger onderwijs;
 • Je beschikt over goede adviesvaardigheden op tactisch en strategisch niveau :
 • Je hebt ervaring met het begeleiden van onderwijsontwikkeling binnen teams, het (her)ontwerpen van curricula en met accreditatieprocessen;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift uitstekend.
 • Wat bieden wij

  Een bevlogen onderwijskundig team dat samenwerkt in een open, informele en collegiale werksfeer. Het team bestaat uit adviseurs met een brede onderwijskundige blik waarvan acht adviseurs verantwoordelijk zijn voor de advisering binnen faculteiten en vier centrale advisering verzorgen op het gebied van ICT in het onderwijs, digitaal toetsen en het minoronderwijs binnen de Haagse Hogeschool.

  Daarnaast bieden wij :

 • Een salaris van maximaal € 4.892,31 bruto per maand (schaal 11) bij een volledige werkweek, exclusief 8% vakantietoeslag.
 • Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-hbo;
 • Een uitbetaling van een volledige 13e maand;
 • Een aanstelling van 0,8 tot 1,0 fte, in tijdelijke dienst voor de periode van één jaar met uitzicht op verlenging.
 • Een zeer ruime verlofregeling van ongeveer 53 dagen bij een fulltime aanstelling;
 • Een goed te bereiken werkplek in Den Haag, zowel met de auto (ruime parkeergelegenheid), als met de trein (naast station Hollands Spoor);
 • De ruimte en middelen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling;
 • The Lighthouse : een platform voor ontmoeting, inspiratie en innovatie van De Haagse Hogeschool met een afwisselend programma voor lezingen, symposia, inspirerende verhalen, discussie en debat, workshops, tentoonstellingen, films, performances;
 • Een groot netwerk en dynamische omgeving, te midden van jonge, gedreven en internationale studenten.

  Wil je meer weten over de afdeling?

  Bij de dienst Onderwijs, Kennis & Communicatie werken professionals aan advies en dienstverlening dicht bij het onderwijs.

  De dienst ondersteunt de faculteiten bij het uitvoeren van kwalitatief goed onderwijs en onderzoek. Medewerkers adviseren directies en het College van Bestuur bij de ontwikkeling van De Haagse als brede kennisorganisatie.

  Wil je meer weten over werken bij De Haagse?

  Jonge mensen voorbereiden op de toekomst, dat doet De Haagse Hogeschool. We delen onze kennis en geven studenten bagage mee waarmee ze stevig in hun schoenen staan.

  Dat doen we met drie centrale thema’s : wereldburgerschap, internationalisering en netwerken. Studenten kunnen hierdoor bewust kijken naar de wereld om hen heen. Hun leven lang.

  Ben jij onze nieuwe collega?

  Je kunt solliciteren met cv en motivatiebrief via onderstaande button. Je kunt reageren tot en met zondag 1 september 2019.

  De sollicitatiegesprekken vinden naar verwachting plaats in de week van 9 september 2019.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier