Uitvoerder Natte Waterbouw
Centerpoint Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland
1 dag geleden
source : Gwwjobs.nl

Profiel opdrachtgever : Onze opdrachtgever is één van de oudere aannemingsbedrijven in Amsterdam met als specialisme de natte en droge waterbouw.

Al meer dan 100 jaar draagt zij zorg voor het behoud van kademuren, bruggen en sluizen in de historische grachten van Amsterdam en overige steden in de Randstad.

Functie inhoud : Als uitvoerder bent u samen met de projectleider verantwoordelijk voor projecten van start tot en met oplevering.

U bent de schakel tussen alle betrokken partijen : het projectteam, de onderaannemers en de opdrachtgever. Onder uw leiding wordt het project kwalitatief goed, technisch juist en binnen de gestelde tijd en kosten gerealiseerd.

U bent de eindverantwoordelijke op de projectlocatie.Functie eisen : Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma HTS civiele techniek en heeft aantoonbare ervaring in het herstellen / onderhouden van bovengenoemde projecten.

Geboden wordt : Het betreft hier een detacheringsperiode van minimaal 12 maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Overig : Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden.

De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever.

Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100Over het bedrijf : database

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier