Timmerman - fulltime
Maintec Bouw
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
4 dagen geleden

Heb jij geen 2 linkerhanden, ben jij gemotiveerd en wil jij Timmerman worden? Door persoonlijke begeleiding en kennis van het vak zijn wij de specialist in de bouw & techniek.

Géén ervaring in de bouwwereld? Als starter kan jij kosteloos een opleiding volgen en wij regelen een droombaan bij jou in de buurt! Lees snel de vacature en solliciteer!

Wat ga je doen?

De bootcamp is voor iedereen met techniek in de vingers en vindt plaats in jouw regio! Je krijgt persoonlijke begeleiding van een ervaren leermeester, waarbij jij voldoende aandacht en begeleiding krijgt om te starten in jouw nieuwe baan.

In de uitgebreide werkplaats van onze partner wordt jij intensief klaargestoomd in 4 weken!

Waar ga je werken?

In de opleiding Timmerman leer je de basis van het vak. Als leerling timmerman werk je altijd onder begeleiding van een vakman.

Je kunt kozijnen stellen, aftimmeren, een bouwwerk uitzetten en omgaan met verschillende gereedschappen en machines. Hierbij werk je natuurlijk altijd volgens de veiligheidsvoorschriften.

Onze bootcamp duurt máár 4 weken!

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden na het behalen van een examen en een proefplaatsing van 2 maanden, een fulltime (32 - 40 uur) baan met en een marktconform salaris.

Als timmerman kun je overal terecht! Kleine, middelgrote of grote bouwbedrijven? Jij verricht onderhoud of nieuwbouwwerkzaamheden of vermaakt je in de meubelmakerij.

Wel héél erg leuk? Dan kun jij je vervolgens via ons nog verder specialiseren. Wil jij na je opleiding timmerman verder als bijvoorbeeld werkvoorbereider? Dat regelen wij!

Wat verwachten wij van jou?

Wil jij binnenkort de bouwplaatsen in jouw regio aftimmeren en voldoe je aan de volgende eisen?

 • Je bent gemotiveerd en wilt hard werken (harde eis).
 • geen twee linkerhanden.

 • Een rijbewijs is handig maar niet noodzakelijk, de eerste periode werk je samen met een vakkracht.
 • Je spreekt voldoende Nederlands en beschikt over goede lees- en schrijfvaardigheden.
 • Enthousiast?

  Solliciteer dan nu! Laat je gegevens achter via de sollicitatiebutton en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier