Hoofd Project Management Koeltechniek HBO | Koeltechniek WTB | 3.400 - 4.300
WR.nl Solliciteren
Apeldoorn, Gelderland
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank
 • Wij zijn koeltechnisch specialist en -installateur.
 • Wil jij diverse koeltechnische projecten managen?
 • Heb je ervaring met projectmanagement?
 • Vaste baan : Hoofd Project Management Compressor Units WTB 3.400 - 4.300 Project Manager

  Wij zijn de leverancier en specialist voor koeltechnische installatiebedrijven en levert chillers, compressor units, condensing units, warmtepompen, componenten en koudemiddelen.

  Wij bieden jou de ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Daarnaast is jouw ontwikkeling voor ons erg belangrijk.

  Het volgen van relevante opleidingen is dan ook geen probleem. We werken in een informele, directe cultuur en platte structuur.

  Voor de vacature als Hoofd Project Management Compressor Units Apeldoorn WTB ga je het volgende doen : Als Projectmanager ben je van begin tot eind betrokken bij een project.

  Of het nu gaat om het bouwen van een compressor unit, het maken van technische en commerciële calculaties of een aanbieding, of het adviseren bij het ontwerp van een koelinstallatie.

  Er zijn meerdere trajecten waarin je actief bent. Omdat elk project anders is, is er veel variatie.

  In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor calculaties en aanbiedingen voor compressor units, warmtepompen en chillers.

  Samen met de verantwoordelijk accountmanager bezoek je regelmatig onze klanten. De gesprekspartners variëren van inkopers en managers technische dienst tot en met directieleden.

  Na een verkregen opdracht begeleid je het project op technisch en financieel gebied. En je draagt zorg voor een gedegen planning.

  Je onderhoudt de contacten met de klant en de leveranciers en brengt het project tot een goed einde. Verder heb je een adviserende rol naar de accountmanagers en de medewerkers van de afdeling Verkoop Binnendienst.

  Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Projectmanager Compressor Units, die past in deze rol.

  Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. WR.nl voor meer vacatures : Project Manager "Coördinator projecten, Projectleider, Hoofd projecten, Senior projectmanager, aankomend Projectleider, Projectleiders, Projektleider, Projectmanager, Projectcoördinator, Project coordinator, Project Manager, Projectleader".

 • Projectmanagement ervaring, bij voorkeur gericht op de installatiebranche;
 • HBO werk- en denkniveau (WTB, Energietechniek, Koudetechniek of Installatietechniek);
 • Ervaring met koeltechnische installaties;
 • Ervaring met het maken van componentselecties;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • No-nonsense, gedreven en ondernemend;
 • Oplossings- en resultaatgericht;
 • Teamspeler;
 • Je woont in de omgeving van Apeldoorn, Deventer, Arnhem, Doetinchem en Harderwijk.
 • We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.

  De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.

  WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.

  400 tot Euro 4.300 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.

  Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

  Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.

  WR voor een Vaste Baan werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. In de buurt van : Wezep, Aalten, Putten, Zaltbommel, Groenlo, Ede, Oosterhout, Beesd, Geldermalsen, Wolfheze, Nijkerk, Tiel, Vorden, Duiven, Culemborg, Harderwijk, Ermelo, Zevenaar, Doetinchem, Nunspeet, Elst, Rheden, Winterswijk, Zutphen, Apeldoorn, Lochem, Didam, Barneveld, Alphen, Oosterbeek, Nijmegen, Lunteren, Varsseveld, Brummen, Zetten, Kesteren, Hemmen, Lichtenvoorde, Klarenbeek, Wageningen, Opheusden, Wehl, Dodewaard, Aalst, Beek, Andelst, Dieren, Arnhem, Ruurlo, Terborg, Velp, Wijchen, Gl, Gelderland.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier