KMar reservist Operatiecentrum
Ministerie van Defensie
Apeldoorn, NL
3 dagen geleden

Salaris en voorwaarden

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee.

Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Dit ga je doen

Heb je recent de Koninklijke Marechaussee verlaten en heb je momenteel een baan of volg je een studie en wil je je daarnaast inzetten voor de vrede en veiligheid in jouw land?

En heb je affiniteit met klantcontact? Wordt dan reservist voor het Operatiecentrum van de Koninklijke Marechaussee!

Het Operatiecentrum (OPSCENT) is onderdeel van het Landelijk Tactisch Commando (LTC) van de Koninklijke Marechaussee. Het OPSCENT ondersteunt de lopende operaties 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Het OPSCENT is onderverdeeld in 4 secties; De Real Time Intelligence Desk (RTID), het Klantcontactcentrum (KCC), de OPS-Room en Camera Toezicht (CT) ondersteunen met hun kennis en expertise alle teamleiders in het land tijdens het uitvoeren van het werk.

Op die manier kunnen teams effectief worden ingezet en beschikken ze over de informatie die ze nodig hebben.

Als reservist OPSCENT kun je bij verschillende secties worden ingezet afhankelijk van je ervaring en opgebouwde kennis. Door je inzet als reservist ondersteun jij het OPSCENT tijdens piekbelasting en in weekenden en vakantieperiodes.

Het zijn van (B)OA is niet vereist maar wel gewenst. Je kunt reservist OPSCENT worden als je de Koninklijke Marechaussee als wachtmeester(1) of marechaussee beveiliger hebt verlaten.

In beginsel word je aangesteld in de rang waarmee je als beroepsmilitair de Koninklijke Marechaussee hebt verlaten. We hanteren de norm dat je niet langer dan 5 jaar geleden de Koninklijke Marechaussee hebt verlaten.

Als reservist ben je beschikbaar voor uitvragen met een minimale inzetnorm van 20 dagen per jaar. IBT is niet vereist. Je kunt aansluitend aan je vertrek als beroepsmarechaussee ervoor kiezen om het eerste jaar administratief aangesteld te worden als reservist.

Dat betekent het eerste jaar geen inzetverplichting. Dit geeft je ruimte om met je nieuwe werkgever, je gezin of partner afspraken te maken hoe je jouw inzet als reservist gaat invullen maar je niet direct onthecht raakt van de Koninklijke Marechaussee.

Hier ga je werken

We hebben op dit moment meerdere plaatsingsmogelijkheden voor reservisten in de rang van marechaussee 1e klasse en wachtmeester(1) voor de verschillende secties van het OPSCENT op Schiphol.

Voor meer informatie klik hier.

Jouw profiel

VMBO Basis, VMBO Kader, VMBO Gemengd, VMBO Theoretisch, MBO 2, MBO 3, MBO 4, HAVO

Je bent tussen de 18 en 55 jaar

Een bril of lenzen is geen probleem.

Je oogafwijking mag niet groter zijn dan min 6 en plus 6

Je hoeft geen rijbewijs te hebben

Je hebt een zwemdiploma nodig

Je groeit persoonlijk

Als militair doe je constant nieuwe kennis en ervaringen op. Zo verleg je je fysieke en mentale grenzen, leer je te vertrouwen op jezelf, ontwikkel je een oog voor je omgeving en ontdek je dat zelfstandig zijn niet hetzelfde is als alles alleen willen doen.

Ook ervaar je wat echte kameraadschap is, hoe je moet omgaan met verschillende mensen en culturen en dat vrede en veiligheid niet overal vanzelfsprekend is.

Een loopbaan bij Defensie verandert je en maakt je sterker, als militair én als mens.

Train je fit

Om bij Defensie te kunnen werken, moet je over een goede fysieke conditie beschikken. Daarom is de fysieke keuring een belangrijk onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Om je goed hierop voor te bereiden, hebben we trainingsschema's ontwikkeld.

Belastbaarheidsniveau voor deze functie : 1

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier