Technisch Tekenaar
Lamb Weston Meijer
Corporate Kruiningen, Netherlands
4 dagen geleden

Technisch Tekenaar

Wil jij een baan waarin je een grote mate van zelfstandigheid hebt? Wil jij werken voor een snelgroeiend, ambitieus en duurzaam bedrijf?

Zoek jij een functie waarin je de mogelijkheid hebt jezelf persoonlijk verder te ontwikkelen?

We zijn op zoek naar een :

TECHNISCH TEKENAAR

Als technisch tekenaar werk je mee om technische voorstellen uit te werken naar een ontwerp. Daarnaast treed je op als beheerder van het (nog op te zetten) archief voor engineering standaards en project documentatie.

Je standplaats is Kruiningen en je wordt onderdeel van de afdeling Engineering Services. Binnen 2 jaar zal deze functie verhuizen naar Bergen op Zoom.

Je rapporteert aan de Engineering Design Manager. Het gaat hier om een full time functie.

Hoe ziet je werk eruit?

 • Samen met de projectmanager en / of engineer inventariseren van de benodigde documentatie;
 • Uitwerken van tekeningen en technische documenten;
 • Controleren en valideren van tekeningen en documenten van machine bouwers en aannemers;
 • Vervaardigen van as built’ documentatie;
 • Beheren en wijzigen van data en documenten in het daarvoor opgezette systeem.

  Wat breng je mee?

 • Een afgeronde MBO-opleiding in een technische richting;
 • 0-5 jaar ervaring met tekenprogramma’s (2D en 3D). Lamb Weston Meijer werkt voornamelijk met AutoCAD en Inventor;
 • Ervaring met het opzetten en beheren van Project documentatie archiveringssystemen is een pre;
 • Als technisch tekenaar ben je in staat zelfstandig te werken en een echte teamplayer. Uiteraard werk je nauwkeurig en weet je onder druk tot grote prestaties te komen.

  Ook kun je goed luisteren en doorvragen.

  Wat bieden wij jou?

  We bieden jou een uitdagende baan in een dynamische en groeiende organisatie in de food branche. We dagen je uit om te groeien op dezelfde manier als onze organisatie, waarbij ontwikkeling essentieel is.

  We zijn op ons best als we gezamenlijke waarde creëren , we op elkaar kunnen rekenen , en we samen werken in ambitieuze, hard werkende en toegewijde teams.

  Voor het harde werken word je ook goed beloond, we kennen een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (o.a. een premievrij pensioen) met een prima salaris.

  We serveren onze aardappeloplossingen aan de wereld. Bij ons staat de klant altijd op nummer één. Als een van ’s werelds grootste bedrijven in diepgevroren aardappelproducten, appetizers en gedroogde aardappelvlokken zijn we gedreven om de beste producten, services en oplossingen te bieden.

  We geloven in onze inventiviteit, en dat zal de wereld helpen te veranderen op een manier die niet alleen voldoet aan onze groeiende bevolking, maar tegelijkertijd ook het milieu zal helpen, evenals de markt.

  Als wij naar een aardappel kijken, zien we niet alleen een aardappel. Wij zien mogelijkheden!

  Interesse?

  Heb je interesse in deze functie en wil je bij een snelgroeiend, ambitieus en duurzaam bedrijf werken? Klik dan op de Send application’ button en solliciteer! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze recruiter Leonie Barendse, telefonisch +31 6 1326 1300 of per e-

  mail : LeonieBarendse lambweston.eu

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier