Vakantie - weekendhulp: werken in de zorg
Bartimeus
Utrecht
3 dagen geleden

Aan het einde van jouw werkdag als Vakantiekracht in de functie van Ondersteunend Medewerker in Doorn of Zeist ga jij met een goed gevoel naar huis.

Want jij weet, dat wat jij doet hier echt een verschil maakt. Voor de bewoners én voor je collega’s. Op aanwijzing van de Woonbegeleiders help je met de adl verzorging en begeleiding van de bewoners.

Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit.

We vinden het belangrijk dat jij de regie houdt over je eigen werk-privébalans. Misschien wil je graag op wisselende tijden werken of ben je de ene periode meer beschikbaar dan de andere, omdat je studeert of op vakantie gaat.

Werken via het Flexbureau van Bartiméus is dan ideaal. Je gaat aan de slag als Ondersteunend Medewerker in één of meerdere woningen.

Daarbij zoeken we altijd naar de beste match tussen jouw wensen en ons aanbod.

Wij zijn Bartimeus?

Wij zijn Bartiméus. Met zo’n 1.800 medewerkers en ruim 800 vrijwilligers zijn we er voor alle mensen in Nederland die slechtziend of blind zijn.

Ook als ze een meervoudige beperking hebben of problemen ervaren met zien door bijvoorbeeld niet aangeboren hersenletsel.

We zijn er voor hun naasten en voor de professionals om hen heen. Zij kunnen terecht bij ons expertisecentrum, bij onze ambulante hulpverleners, in onze scholen en woonvoorzieningen, en bij de verschillende vormen van dagbesteding die we bieden.

We stellen alles in het werk om mogelijk te maken dat mensen met een visuele beperking het leven kunnen leiden dat bij hen past en zich voluit kunnen ontplooien.

Want het gaat niet om hoeveel procent je ziet. Het gaat om hoeveel procent je leeft. Bartiméus. 100% leven.

Wie ben jij?

Geduld en doorzettingsvermogen zijn nodig bij het ondersteunen van cliënten. Gevoel voor ordelijkheid en hygiëne is van belang bij het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden.

Integriteit en betrouwbaarheid zijn vereist voor het waarborgen van de privacy van de cliënten. Enige eisen worden gesteld aan voorkomen en gedrag in de omgang met cliënten.

 • Je bent bezig met een mbo-zorgopleiding of volgt een hbo en / of wo opleiding.
 • Je bent minimaal 18 jaar.
 • Je bent tactisch, geduldig en hebt een groot inlevings- en doorzettingsvermogen.
 • Je kan goed samenwerken, bent flexibel en je denkt in mogelijkheden.
 • Je bent grotendeels beschikbaar in de (zomer)vakantie, en geregeld in het weekend of doordeweeks.
 • Goed om te weten : Bartiméus wil de arbeidsparticipatie van mensen met een visuele beperking bevorderen. Als je een visuele beperking hebt, vragen we je met nadruk te solliciteren.

  Wat bieden we jou

 • Een uitdagende baan waarbij je écht het verschil maakt voor een bijzondere doelgroep.
 • Een flexibel klein contract voor bepaalde tijd, tot minimaal oktober, met de kans op een contract voor onbepaalde tijd als flexkracht.
 • Salaris passend bij je opleiding en ervaring, op basis van de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 25) met een minimum van € 1.733 per maand.
 • Dit word per juni 2021 € 1.788.

 • Zit je in het laatste jaar van een hbo opleiding in zorg en welzijn, welke passend is voor onze doelgroep, dan bieden wij je de functie van woonbegeleider A.
 • Deze functie word gewaardeerd in FWG 35 met een minimum van € 1.861. En per juni 2021 € 1.920.

 • Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in de vorm van een uitgebreid inwerktraject en diverse trainingen en opleidingen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier