Engineering Manager
Hays
Eindhoven, Noord-Brabant
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Als Engineering Manager ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, begeleiden en realiseren van zowel technische, bouwkundige als veiligheidskundige investeringen en projecten voor alle locaties binnen de gehele groep.

Je zorgt voor technisch & bouwkundig projectmanagement en aansturing van diverse multidisciplinaire projectteams, zowel in- als extern.

Je stelt de investeringsprogramma's op passend binnen de organisatie doelstellingen en voert deze ook uit. Jaarlijks stel je het budget op, per locatie, in samenwerking met operatie en directie.

Je bent eindverantwoordelijke voor het opstellen en uitvoeren van de projecten. Daarnaast ben je ook verantwoordelijke voor technische SLA's door beheer en maken van afspraken met preferred suppliers.

In deze rol zorg je ook voor het begeleiden en opvolgen van inspecties en verleent ondersteuning bij technische diensten.

Je onderhoudt contacten met externe leveranciers, keuringsinstanties en wetgevers. Tevens geef je leiding aan een Project Engineer en ESH Coƶrdinator.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Technisch Directeur.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier