Verpleegkundige op locatie in Veenendaal
Stichting Philadelphia Zorg
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Kan jij mij helpen bij de dagelijkse zorg, zonder de regie over te nemen? Ik heb extra hulp en begeleiding nodig maar wil nog zoveel mogelijk dingen zelf doen.

Zorg jij voor een warm en veilig thuis? Weet je met zorgzaamheid en betrokkenheid een teamresultaat neer te zetten?"

In de begeleiding en verzorging van ouder worden clienten met een verstandelijke beperking focus je op de kracht, aanleg en talent bij de cliënt.

Je houdt in stand wat de cliënt zelf kan. Of je zoekt nieuwe manieren en mogelijkheden als iets niet meer lukt. Vaak hebben oudere cliënten een brede zorgvraag.

Want naast hun verstandelijke beperking verouderen zij fysiek en kan er ook sprake zijn van autisme of dementie. Je signaleert lichamelijke en geestelijke veranderingen.

Zo zorg je er voor dat de cliënt een prettige en veilige oude dag heeft.

Over De Wending

Woonlocatie de Wending in Veenendaal is een intramurale woonvoorziening voor ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking (>

VG5). De locatie bevat verdeeld over 2 verdiepingen 4 woningen met elk een grote gezamenlijke ruimte en individuele slaapkamers.

Er een wakende wacht aanwezig.

In totaal wonen binnen De Wending 22 cliënten. Deze cliënten hebben een intensieve zorgvraag. Zij hebben allen zowel een lichamelijke als een verstandelijke beperking en hebben hulp nodig bij ADL handelingen.

Sommige cliënten zijn al op hoge leeftijd, wat de bijbehorende problematiek met zich meebrengt, zoals dementie.

Arbeidsvoorwaarden : Dit krijg je van ons

Dit krijg je van ons

 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
 • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je.
 • En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.

 • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 40. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
 • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.
 • Functie eisen : Over jou

  Over jou

  Je hebt een relevante opleiding op mbo niveau 4 niveau. Ben je op zoek naar een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Bij interesse in deze vacature :

  Echt iets voor jou?

  Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór dinsdag 4 februari, via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan onder vermelding van vacaturenummer 1902.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier