productiemedewerker
Get Work
Lelystad, NL
1 dag geleden

Weet jij iedereen in te pakken? Mooi, dan pakken wij jou in als de productiemedewerker voor deze fulltime baan in Lelystad.

Met strik én al! Jij maakt als productiemedewerker de klant blij door medische producten op de juiste manier aan te leveren.

Daarbij ben jij secuur genoeg om ervoor te zorgen dat de juiste persoonsgebonden artikelen verpakt worden. Wij zoeken een productiemedewerker met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en de drive om goed werk te verrichten.

Voor wat, hoort wat

Hard werken moet worden beloond. Dat vinden wij. Daarom kan je bij deze vacature productiemedewerker in Lelystad (onder andere) rekenen op :

 • Een baan waar je bij goed functioneren doorgroeimogelijkheden hebt.
 • Een prettige en gezellige werksfeer met collega s die in zijn voor een grapje.
 • Diverse leuke bedrijfsuitjes waar ook jij aan deel mag nemen (o.a. een boottochtje met bbq en oktoberfest)
 • 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkweek.
 • Pensioenopbouw na 26 gewerkte weken (boven de 21 jaar)
 • Jouw werkplek als productiemedewerker in Lelystad

  Als productiemedewerker versterk je een productiebedrijf in Lelystad dat gekenmerkt wordt door betrokken en betrouwbare collega s.

  In dit mooie, lichte pand heerst een informele werksfeer en wordt je met open armen verwelkomt.Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek.

  Als jij de productiemedewerker bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Dan nog even over de rol van Get Work hierin : waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures.

  Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.

  Dit breng je mee

  Zie jij jezelf al de beste kwaliteit leveren aan de klant als productiemedewerker in Lelystad? Dan heb je sowieso de juiste mindset en dat is het allerbelangrijkste als het gaat om deze baan. Verder heb je :

 • Verantwoordelijkheidsgevoel want je werkt met persoonsgebonden goederen.
 • Een accurate werkstijl.
 • Flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit en incidenteel ook op zaterdag beschikbaar.
 • Goede zin om aan de slag te gaan.
 • Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren naar deze vacature productiemedewerker in Lelystad is zó gedaan : je hebt geen cv nodig, alleen de juiste mindset.

  Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work.

  Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier