Solution Architect 365
Cegeka
Veenendaal, NL
10 uur geleden

Ben jij de Microsoft Dynamics 365 expert die als Solution Architect klanten inspireert en adviseert langs de as van technologie en proces?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent als Solution Architect de sleutelfiguur in het speelveld van nationale en internationale klanten die de digitale transitie van huidige omgeving naar het Microsoft Dynamics 365 platform maken.

Je vertaalt de wensen van de klant in een conceptuele en kwalitatieve totaaloplossing. Deze implementeer je samen met de projectmanager en de technical architect.

Van kick-off tot live-gang ben jij verantwoordelijk voor de inhoudelijke- en technische realisatie van de Microsoft Dynamics 365 oplossing.

Je kent de business processen van de klanten en bent in staat om buiten de grenzen van ERP te denken.

Als Solution Architect sta je centraal tussen de klant, het Cegeka projectteam en de oplossing. Het is jouw taak om vanaf het concept tot aan de oplevering ervoor te zorgen dat het totale systeem functioneert zoals jij dat bedacht hebt.

Van integratie tot volledige overgang, zorg jij voor een tevreden Dynamics 365 klant.

Cegeka heeft een duidelijke branchefocus op food distributie en Project Service Automatisation (PSA)

Naast de Dynamics 365 standaard, hebben wij eigen oplossingen ontwikkeld (Intellectueel Eigendom) waarmee wij inspelen op onze branchespecifieke klantvraag.

Daarnaast kan je ervoor kiezen om aan te sluiten bij ons internationale Subject Matter Expert netwerk waarbij je ervaringen uitwisselt rondom aanpak en methode.

Wie zoeken we?

 • Je bent in het bezit van een WO / HBO diploma
 • Je hebt ervaring met Dynamics 365 in de rol van Senior Consultant, Lead Consultant of Architect
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het managen van meerdere implementaties tegelijk
 • Je bezit sterke consultancy vaardigheden en aantoonbare leiderschapskwaliteiten
 • Waarom kies je voor Cegeka?

 • Cegeka is in 2018 en in 2019 uitgeroepen tot TOP Employer ICT. Hiermee bewijst zij dat de ontwikkeling van haar medewerkers top prioriteit heeft
 • Een aantrekkelijk salaris overeenstemmend met opleiding en werkervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een zeer stabiele werkgever met groeiambitie
 • Verbinding tussen medewerkers wordt gefaciliteerd met een uitgebreid pallet van sociale activiteiten
 • Je maakt deel uit van een enthousiast en professioneel team
 • Meer dan 4.000 medewerkers zijn al aan de slag binnen de Cegeka groep. Vanuit Cegeka Nederland in Veenendaal en Eindhoven ondersteunen wij met meer dan 350 medewerkers onze klanten op ICT-gebied.

  De bedrijfsvoering van organisaties wordt met diverse diensten en producten ondersteund. Binnen Cegeka Nederland heerst een gezonde en prettige werkcultuur.

  De kernwaarden die bij onze cultuur horen zijn; Samenwerken, Innovatief Betrokken, Vakkundig en Mensgericht. Door onze aanpak zien wij al jarenlang een duidelijk groei.

  Interesse?

  Neem dan snel contact op met Aard Knol via 06-12596738 of mail je cv naar aard.knol cegeka.com. Twijfel je of je aan bovenstaande voldoet of toch interesse in een andere rol?

  Cegeka groeit hard, dus schroom niet om ook dan contact op te nemen.

  Sollicitatieprocedure

  Solliciteer

  We bekijken je sollicitatie en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Ontmoet ons

  We nodigen je uit voor een kennismakend gesprek en ter voorbereiding hiervan vul je een persoonlijkheids- vragenlijst in.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier