Cloud Engineer
Sentia
Utrecht
2 dagen geleden

Jij bent

 • Een gedreven (private) cloud engineer
 • Iemand die een kick krijgt van samenwerking met andere experts
 • Jij krijgt

 • Een uitgebreide (private) cloud omgeving
 • Een team dat je naar de next step in the Future brengt
 • Design 20%
 • Maintenance and support 80%
 • Van design tot maintenance dat is de volledige verantwoordelijkheid binnen het team waar je als Cloud engineer deel van uit maakt.

  Bij Sentia zetten we cloud omgevingen op, onderhouden we deze en streven we ernaar om geen down time te hebben. Dit doen we door ownership te nemen en zoveel mogelijk te automatiseren en virtualiseren.

  Onze engineers zijn allemaal allrounders met een eigen specialisme binnen het (private)cloud vakgebied. Jij als all-round engineer met voornamelijk focus op linux.

  Je migreert, onderhoudt & deployt oplossingen in een (private) cloud omgeving.

  Innovatieve oplossingen die ten allen tijden beschikbaar zijn, overal; daar streven we naar. Wij zetten nèt dat extra stapje om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

  Vind jij naast de technische aspecten van jouw werk, het ook gaaf om de klant bovenaan te zetten?

  Als Linux Cloud Engineer kom je terecht in een dedicated klanten team, we zijn zo ingericht dat ieder team een eigen portfolio aan klanten 24 x 7 bedient.

  Omdat er altijd een gespecialiseerd en dedicated team klaar staat voor onze klant zijn zij verzekerd van een optimale dienstverlening met een vast point of contact.

  Binnen het multidisciplinaire team is er een goede balans tussen ervaring en expertise en delen we graag onze kennis en ervaring met elkaar.

  Ons team is fan van automatisering met tools zoals Ansible en puppet. Door middel van scripting zorgen wij dat steeds meer processen automatiseren en daarmee standaardiseren.

  Wat wij bieden

  Wij vinden het belangrijk dat je jezelf volop kunt ontwikkelen bij Sentia en we zullen er dan ook alles aan doen om je die mogelijkheid te bieden.

  Je zult merken dat je werkt in een aangename omgeving met gedreven collega’s. Daarnaast kun je het volgende verwachten :

  Een functie voor 32-40 uur per week met flexibele werktijden

  Apple of een Dell laptop

  Veel groeimogelijkheden, zowel persoonlijk als professioneel

  Sentia betaalt volledig je pensioenpremie

  Samenwerken met 600 toffe collega’s in Nederland, België en Denemarken

  25 vakantiedagen

  Telefoon- en reiskostenvergoeding (bring your own device)

  Leuke drankjes en feestjes met het team en Sentia!

  Wat vragen we ervoor terug?

 • Voor zowel techneuten met MBO4 als HBO denkniveau hebben wij genoeg uitdaging
 • Je hebt als medior ongeveer 3 jaar professionele werkervaring
 • Je bent Pro Linux, maar haalt je neus niet op voor Windows servers.
 • Je bent op een goede manier lui, automation is the solution!
 • Bereid om standby diensten te draaien.
 • Kennis en ervaring van tools zoals Ansible, Apache / Nginx en HAproxy
 • Als junior heb je kennis van Linux en Ansible. Hierbij is genoeg aan relevante school- en / of prive serveromgeving ervaringen.
 • Wij zijn één van de snelst groeiende IT-dienstverleners van Noord-West Europa met 100% focus op onze Cloud First strategie.

  Met ruim 500 medewerkers en kun je bijna niet meer om ons heen. Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Nieuwegein, Delft, Maassluis, Kopenhagen en Gent werken wij hard aan dat wat ons drijft : state-of-the-art IT-infrastructuur voor onze klanten.

  Bij Sentia krijg je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je alleen voorop kan lopen door jezelf te blijven ontwikkelen.

  Daarom doen we er alles aan om samen met jou te blijven innoveren op het gebied van techniek en persoonlijke skills.

  Zo gaan je collega’s regelmatig naar evenementen zoals DevOps days, Microsoft events / trainingen en AWS events / trainingen en krijg je altijd de ruimte om de nieuwste certificeringen te halen op het gebied van AWS, Azure, Windows, Linux, Ansible, Python, Powershell, Ruby, MongoDB, Oracle, Apache, JBoss en Splunk.

 • of waar jij zelf behoefte aan hebt!
 • Cloud Engineer Windows

  Nieuwegein / Amsterdam

  Extreme ownership, dat is wat onze System Engineers typeert als het gaat om Mission Critical Applications van onze klanten.

  Linux Cloud Engineer

  Rotterdam / Nieuwegein

  Extreme ownership, dat is wat onze Linux (continuity) engineers typeert als het gaat om Mission Critical Applications van onze klanten.

  Staat de vacature die je zoekt er niet tussen?

  We kijken uit naar jouw talent. Zet de volgende stap in je carrière en stuur ons een sollicitatie. Wijk af van de gebaande paden en neem het voortouw.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier