Adviseur QESH/KAM
GEONIUS
Geleen
42 minuuten geleden

Door de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een QESH / KAM-adviseur welke de huidige afdeling kwaliteit, ARBO, milieu, veiligheid en duurzaamheid kan komen versterken.

Wij hebben als organisatie veiligheid en milieu hoog in het vaandel staan. Om dit te kunnen waarborgen laten wij ons regelmatig toetsen aan objectieve richtlijnen (o.

a. ISO 9001, ISO 14001, VCA , CO2 -prestatieladder, Safety Culture Ladder, BRL’s).

Als QESH / KAM -adviseur sta je centraal binnen de organisatie en ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verbetering van nieuwe en bestaande managementsystemen.

Een van de belangrijkste taken is het behouden van de bestaande certificeringen en het verder vormgeven en optimaliseren van de kwaliteits-, veiligheids- en duurzaamheidsmanagementsystemen.

Dit ga je doen in samenwerking met onze KAM-ambassadeurs.

Daarnaast ondersteun je de werkvloer met veilige, gezonde en milieubewuste werkmethodes en draag jij er zorg voor dat deze aan de wettelijke eisen voldoen.

Je zult een team vormen met 3 andere collega’s en het aanspreekpunt zijn op het gebied van Kwaliteit, ARBO, milieu, veiligheid en duurzaamheid voor je collega’s.

Deze gegevens verzamel je in rapportages en koppel je terug met advies aan management en directie.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO- of WO opleiding, bij voorkeur in een technische of bedrijfskundige richting, integrale veiligheidskunde, of gelijkwaardig werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als QESH / KAM-adviseur;
 • Bij voorkeur in het bezit van een diploma Hogere Veiligheidskunde of Middelbare Veiligheidskunde;
 • Kennis van de Arbowet en regelgeving en de certificeringen ISO 9001, ISO 14001, VCA *(*), CO2 -prestatieladder, Safety Culture Ladder en eventueel BRL’s;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Oplossingsgericht, resultaatgericht, klantvriendelijk en een flexibele en kritische instelling;
 • Sterke overtuigingskracht, analytisch vermogen en oog voor detail.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier