DIA met brede blik
VolkerWessels
eindhoven, Netherlands
21 uur geleden
source : Experteer

Dit wordt jouw teamJouw stamvestiging wordt Eindhoven. De vakgroep bodem, sloop en asbest in Eindhoven is volop in ontwikkeling, dus waar nodig helpen we met elkaars werkzaamheden.

Het team bestaat op dit moment uit 2 medewerkers sloop & asbest en 6 medewerkers bodem. Wij trekken samen op met de teams in Amersfoort en Holten.

Hierdoor kunnen wij altijd samen het goede antwoord geven. Wil je hier meer over weten? Zoek op Linked-In dan je directe collega’s alvast op, zoals Bianca Knoeff, Rob Janssen of Marc Visschers.

Wat ga je doenWij zouden graag zien dat je dit voor ons gaat doen : Je bereidt zelfstandig inspecties voor.Je voert de inspecties zelfstandig of in teamverband uit.

Je legt de bevindingen vast in een asbestinventarisatierapport.Je schrijft mee aan offertes en aanbiedingen.Je communiceert met alle betrokken partijen maar natuurlijk vooral ook met je teamleden.

Je ondersteunt projectleiders.Afhankelijk van je ervaring houdt je zelfstandig toezicht op renovatie- en sloopprojecten.En de toekomst?

Tja, wie in de toekomst kan kijken mag het zeggen. Maar één ding weten wij wel zeker. Bij Aveco de Bondt bepaal je zelf voor een groot deel je eigen toekomst.

Zolang jij het zelf wil, gaan wij proberen om jou door te laten groeien.Wat vragen wijDat je durf en lef hebt. Een kritische blik kunnen wij ook waarderen.

Dat je in het bezit bent van een geldig DIA-certificaat en rijbewijs B. En dat je werkervaring hebt als DIA.Bouwkundige achtergrond op minimaal MBO niveau is een pré.

Nauwgezet en oog voor kwaliteit behoren tot onze kernwaarden, dus dat vragen we ook.En je team is ook belangrijk, werken in teamverband doe je daarom graag.

Ons aanbodWij bieden je een zelfstandige, uitdagende functie met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief. Je werkt samen met enthousiaste collega’s in een prettige, sportieve en informele werkomgeving.

We werken met flexibele werktijden en bieden aantrekkelijke, marktconforme arbeidsvoorwaarden.Je werkt aan boeiende en een grote veelzijdigheid aan projecten, vaak met een integraal karakter, dus aan afwisseling geen gebrek.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier