Controleleider Audit
WVDB Adviseurs Accountants
Waalre
4 dagen geleden

Hoe ziet je dag er uit als controleleider audit?

Als controleleider binnen onze auditpraktijk voer je zelfstandig auditwerkzaamheden uit voor onze klanten en leid je inhoudelijk de audit-opdracht.

Tot onze klanten behoren, naast talrijke Brabantse familiebedrijven, ook diverse nationale en internationale, middelgrote en grote ondernemingen.

Je bent medeverantwoordelijk voor de planning en uitvoering van audit-opdrachten, de terugkoppeling daarvan naar klanten en het tijdig inschakelen van andere professionals.

Daarnaast maken wij gebruik van een risico gebaseerde controle aanpak. Hierdoor is het in de auditpraktijk van WVDB van groot belang dat we kritisch nadenken over alle mogelijkheden en wat voor soort werkzaamheden we moeten verrichten tijdens onze audit.

Je coacht de minder ervaren collega's binnen de auditpraktijk en werkt in teamverband nauw samen met andere disciplines waaronder bijvoorbeeld belastingadviseurs, HR-adviseurs en corporate finance adviseurs.

Daarnaast werk je samen met advocaten en notarissen van onze strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen. Je wordt getraind en actief betrokken bij advisering in fiscaliteiten en daarmee ingezet in andere disciplines.

Ook neem je deel aan diverse overlegvormen, zoals het vaktechnisch overleg.

Wat kunnen wij jou bieden?

Bij WVDB kan je rekenen op een verrijking van je persoonlijke ontwikkeling. Met de WVDB Academy bieden wij je een breed scala aan trainingen en cursussen op zowel vaktechnisch als persoonlijk vlak om je ontwikkeling verder te stimuleren.

Vanaf je eerste werkdag krijg je een persoonlijke mentor toegewezen die je ondersteunt en mede toeziet op het behalen van specifieke doelen, afgestemd op jouw behoefte.

Daarnaast maken wij volop gebruik van alle automatiseringsmogelijkheden, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het vormgeven van data analyses.

Je werkt veel samen met onze andere professionals en met name het accountantsteam, dat in totaliteit uit circa 140 professionals bestaat, verdeeld over twee vestigingen.

Goede arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend, maar wat wij echt belangrijk vinden en naar streven is een goede balans tussen werk en privé.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lees verder Lees minder

Wat is vereist

Ruime werkervaring binnen de accountancy Initiatief (Afgeronde) RA-studie Probleemanalyse Afgeronde opleiding ACC / BE

Wat krijg je

Deelname aan WVDB Academy Persoonlijke ontwikkeling Vooruitstrevende software Werk-privé balans Marktconforme arbeidsvoorwaarden

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier