Assistent Controller Almelo
Attract
Almelo, Overijssel, Nederlands
19 uur geleden

De juiste balans tussen kennis, praktijk en durf; daar herken jij jou in als financieel talent. Jij bent op zoek naar een baan binnen een toonaangevend bedrijf welke zowel fulltime als parttime (24 tot 40 uur per week) vervuld kan worden en waar je naar jouw kwaliteiten beloond wordt.

Wat ga je doen?Als assistent controller heb je een een zeer afwisselende functie. Jij zorgt ervoor dat de administratie op orde is en je draagt bij aan een effectieve en efficiënte inzet van de financiële ondersteunde processen.

Je maakt deel uit van de financiële afdeling, een team van drie personen, binnen een hardwerkend en innovatief bedrijf waarbij je indirect bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Jij staat je mannetje, ambieert uitdagingen en toont lef. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het opstellen van maandcijfers, verwerken van uren, personeelsadministratie, voorbereidende werkzaamheden inzake de jaarrekening, het verrichten van de aangiften omzetbelasting.

Je signaleert mogelijke verbeteringen in de administratieve processen en je probeert deze zo optimaal mogelijk in te richten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier