1e Automonteur Enschede
Synergie
Enschede, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Ben jij in het bezit van een afgeronde opleiding in de richting van autotechnicus en lijkt het jou leuk om als eerste automonteur aan de slag te gaan? Reageer dan snel!

Wat ga je doen

Als eerste automonteur ben je dagelijk bezig met het sleutelen aan personen- en bedrijfsauto’s. Het belangrijkste is dat jij samen met je collega’s de auto’s veilig houdt door diagnoses stellen, gebreken signaleren en het uitvoeren van kleine en grote onderhoudsbeurten.

Met jouw technisch inzicht los je ook complexe problemen op, zoals :

 • Uitvoeren van apk-keuringen en onderhoudsbeurten;
 • Vervangen van de distributieriem;
 • Airco werkzaamheden.

  Al deze werkzaamheden hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Je werkt samen met een aantal ervaren collega's die jou graag helpen.

  Samen zorg je ervoor dat alle problemen worden opgelost en de werkplaats er aan het einde van de dag weer netjes uitziet.

  Wat bieden wij jou?

  Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden ontvang je werkkleding en veiligheidsschoenen. Je werkt met het beste gereedschap zodat je veilig aan het werk kan.

  Ook is het mogelijk om met de juiste instelling en mentaliteits door te groeien binnen de opdrachtgever.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier