Voorbewerker
Autoschadeland B.V.
Bergambacht, Nederland
3 dagen geleden
source : Jobsonline

Autoschadeland.nl is gespecialiseerd in het herstellen en spuiten van autoschades. Door onder andere onze mobiele spuitcabine en de nieuwste technieken zijn wij in staat om kleine en grote schades in een snel tempo te repareren.

Alle merken auto's van alle leeftijden komen in onze werkplaats voor.Wij zijn op zoek naar een enthousiaste : Voorbewerker Standplaats : BergambachtFunctie inhoud : Het voorbewerken en spuit klaar maken van auto's.

Hieronder valt het plamuren, schuren, gronden en afplakken van de auto. De werkplekken en gereedschappen netjes en op orde houden.

Klein de / montage werk en het nalopen van gespoten auto's op oneffenheden.Profiel van de Voorbewerker / Spuiter : Ervaring in de autoschade Flexibel Teamspeler Op eigen initiatief kunnen denken / werkenWij bieden : - Een boeiende werkomgeving bij een moderne organisatie- Afwisselend en uitdagend werk- Een aangename en collegiale werksfeer- Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden- Prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier