Vertegenwoordiger
Würth Nederland
Utrecht
13 uur geleden

Ben jij de master die we zoeken?

 • Wij zijn op zoek naar jou! Die verkoper met een afgeronde MBO opleiding, technische affiniteit, gevoel voor sales en een flinke dosis positiviteit en gedrevenheid;
 • de verkoper in hart en ziel. Jij kan goed luisteren naar de behoefte van de klant en kunt deze vertalen naar een totaaloplossing met onze producten.

  Klantgerichtheid is je met de paplepel ingegoten en je voelt de kriebels in je buik als je een mooie deal sluit. Elke dag is een nieuwe kans om die klant tevreden te maken! Jij gaat in de buitendienst als ondernemer aan de slag in jouw eigen gebied.

  Het is de kunst om jezelf te motiveren en vol kracht bij de volgende klant naar binnen te stappen.

  Als vertegenwoordiger ben je verantwoordelijk voor je eigen planning. Jij bent vroeg uit de veren om fris in je auto te stappen en op pad te gaan om meerdere klanten te bezoeken per dag.

  De ene afspraak ben je bij een bestaande klant en de andere keer ben je bij een nieuwe klant om naast onze producten vooral Würth als organisatie te verkopen en hoe zij de klant kan ontzorgen.

  De volgende klant zit al op je te wachten en is benieuwd naar je verhaal. Zou vandaag de dag zijn dat je een mooie deal sluit?

  WAAR

  In de regio Utrecht - Woerden - Breukelen (verkoopgebied) in de divisie Bouw . Het betreft een fulltime baan.

  WAAROM

  Würth is master in connecting. Wij (ver)binden klanten, maar ook medewerkers aan ons bedrijf. We zijn een groot bedrijf, maar de lijnen zijn kort.

  Een dagelijks belletje naar je leidinggevende hoort erbij. Zelfs de deur naar onze directie staat altijd voor je open. Als vertegenwoordiger krijg je erg veel vrijheid in je functie, wat jezelf in je kracht zet en om ondernemerschap vraagt.

  Hierdoor maak je in korte tijd een flinke ontwikkeling door. Toon jij initiatief en grijp je kansen, dan kan het zomaar zijn dat er intern een andere functie op je pad komt.

  Bij Würth vinden we opleiding en interne doorstroom zeer belangrijk. We zijn onderdeel van het kerngezonde familiebedrijf Würth Group.

  Verder bieden wij :

 • Interne opleiding
 • Salarismodel met bonusstructuur
 • Ipad
 • Telefoonregeling
 • Onkostenvergoeding
 • Lage pensioenpremie
 • Door de week is het hard werken, maar de weekenden zijn om rust te nemen en om van je familie, vrienden en / of hobby te genieten.

  WANNEER

  Masters kunnen altijd starten bij ons en het liefst zo snel mogelijk.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier