NET Developer gezocht voor grote online game!
CareerValue B.V.
Nootdorp, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

De Functie : In het ontwikkelteam is momenteel ruimte voor een ervaren Software Engineer. Je gaat aan de slag met o.a. C#, .

NET Core, MySQL, SQL Server, RabbitMQ, Docker, Azure en meer. Heb je met sommige van deze technieken geen ervaring? Geen probleem! Hier ga jij je weg snel vinden in deze technieken.

Het belangrijkste is dat jij minimaal 3 jaar ervaring hebt met C#, zodat je direct inzetbaar bent en je bijdrage kunt leveren aan dit product.

Je gaat hier werken volgens de Scrum methodiek. In jouw Scrumteam zitten meerdere ervaren Software Engineers, een Designer, een Scrum Master en een Product Owner.

Samen zorgen jullie dat de miljoenen gebruikers van dit spel te allen tijde een uitmuntende game-ervaring hebben. Jullie zorgen ervoor dat de performance van het spel continu van de hoogste kwaliteit is en jullie werken aan uitbreiding van het product.

Veranderingen worden snel doorgevoerd, maar de kwaliteit wordt nooit uit het oog verloren. Creativiteit staat in jouw werkzaamheden hoog in het vaandel en je houdt je het grootste deel van de tijd bezig met backend development.

 • Gevraagd Profiel : Minimaal een HBO opleiding, bij voorkeur in een relevante richting (Informatica, Software Engineering);
 • Minimaal 3 jaar C#.NET ervaring; Ruime ervaring met SQL; Nieuwe technieken leren is voor jou geen probleem; Je hebt affiniteit met games;
 • Je hebt een doelgerichte en actieve houding; Je draagt actief oplossingen aan en bent niet terughoudend als het gaat om je creativiteit.

 • Arbeidsvoorwaarden : Een uitstekend en boven marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring (€ tot 4.500 is goed haalbaar);
 • Veel ruimte en budget voor persoonlijke ontwikkeling; Een goede pensioenregeling; Reiskostenvergoeding of een OV kaart; Toffe bedrijfsuitjes;
 • Een uitdagende en unieke functie in een hecht en gedreven team, waarbij zowel jij als al je nieuwe collega's écht trots zijn op wat jullie hier bouwen.

  Klinkt dit goed? Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Bob van der Zwan door te bellen / appen naar 0618988144 of door een mail te sturen naar bob careervalue.

  nl! Dienstverband : Vast Salaris : 3000 4500 euro Specialisatie : .NET Developer Gerelateerd : .NET, C#.NET, VB.NET, ASP.

  NET, vacature, Microsoft, IT banen, werken in IT, jobs

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier