Traineeship civiele techniek
Voort
Roermond, NL
5 dagen geleden
source : InGoedeBanen.nl

Bedrijfsomschrijving

Techniek is jouw vak. En dat wil je terug zien in je werk. Datsnappen wij. Daarom gaan we samen op zoek naar een werkplek die bijjou past.

Jij geeft aan waar jouw ambities liggen. Wat jij zoekt ineen functie. Met ruim 800 opdrachtgevers vinden wij de juistefunctie voor jou.

Een plek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelenen vooruit kunt gaan.

Functieomschrijving

Als trainee bij Voort ben je geselecteerd om deel tenemen aan ons Traineeship dat speciaal samengesteld is voorafstudeerders met een civiel technische achtergrond (of eenaangrenzende achtergrond).

Gedurende dit traineeship , ben jewerkzaam bij Voort. Hiernaast ga je aan de slag op een passendproject bij een van onze opdrachtgevers.

Dit project wordt samenmet jou uitgezocht om er zo voor te zorgen dat je écht op je plekzit en jezelf optimaal kan ontwikkelen.

Het traineeshipvan Voort bestaat uit 12 trainingen die worden gegeven insamenwerking met 4Buildings, Bewuste Bouwers, Heleco Advies &Training en EMVI-prestatiemeting.

Deze trainingen zijnonderverdeeld in technische en persoonlijke trainingen. Detrainingen richten zich op : aanbesteden & contracteren,risicomanagement, EMVI, UAV-gc, systems engineering,omgevingsmanagement, het merk ik’, effectief communiceren entimemanagement.

Een dag uit hetleven van een trainee

De wekker gaat om 6.30uur. Je dag begint vandaag vroeg, want je bent via Voort werkzaambij Heijmans op een mooi multidisciplinair infraproject in Brabant.

Het is je eerste baan na je opleiding civiele techniek en via Voortheb je de mogelijkheid gekregen om als uitvoerder aan de slag tegaan en je eerste werkervaring op te doen.

Op het projectaangekomen maak je kort een ronde over het werk. Daarna ga jedirect door naar een overleg met een aantal onderaannemers.

Hiernazorg je ervoor dat de afspraken goed worden vastgelegd en doe je debijbehorende administratie. Ook kijk je al met een schuin oog naarmorgen en zorg je ervoor dat iedereen voor morgenvroeg alleinformatie heeft zodat ze direct aan de slag kunnen.

Je moetnamelijk in de auto stappen omdat om 14.00 uur je training risicomanagement begint op de vestiging vanVoort in Weert.

Op de vestiging aangekomen drink je eerst met demede trainees een kopje koffie, waarna de training van startgaat. Om 17.

00 uur gaan jullie gezamenlijk eten en spelen jullieeen potje tafelvoetbal. Hierna start de tweede helft van de cursus.Om 21.

30 uur is deze afgelopen en ga je moe maar voldaan naar huis.Je hebt er zin in om morgen al het geleerde direct toe te passen inde praktijk!

Functie-eisen

Wij zoekenechte techniekmensen. Mensen die meer kennis willen. Die willenwerken aan waar ze blij van worden. Als trainee (civiele techniek)heb jij :

 • een diploma van een relevante HBO- ofWO-opleiding (of bijna afgerond)
 • 0-2 jaarwerkervaring
 • een (afstudeer)stage of projectdat aansluit op het programma (geen must, maar eenpré)
 • Arbeidsvoorwaarden

  Voordeze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij onscentraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wijsamen.

  Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jijpast. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. Ensamen werken we aan jouw ontwikkeling.

  Zodat je blijft groeien optechnisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onzeopdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komenen leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaarbij de Voort Academy om aan je ontwikkeling tewerken
 • een opleidingsbudget van €1250,- perjaar zodat je blijft groeien
 • secundairearbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao vande opdrachtgever)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier