HBO Verpleegkundige Somatiek Weddesteyn
Careyn
Woerden, NL
3 dagen geleden

Dit werk zoek je niet uit om 'er even bij te doen'. Het is complex en je bent blij dat je met jouw medische kennis en ervaring kan bijdragen om het leven een stukje mooier te maken.

Je houdt ervan om de vraag achter de vraag te ontdekken en denkt nu al na over de verbeteringen van straks. Je kunt eigenlijk niet anders met je lange-termijnblik.

Als het nodig is, ondersteun je de verzorgenden IG op de afdeling bij verpleegtechnische handelingen, coacht hen, of neemt het proces over.

Met je open houding maak je je sterk voor een goede teamspirit. Je hebt een flinke dosis verantwoordelijkheid en wat je leuk vindt : die is in een instelling groter dan je in het ziekenhuis zou hebben.

Hier ga je werken

Gelukkig zijn en je goed voelen is belangrijk in Weddesteyn, zowel voor de mensen die er wonen als de mensen die er werken.

Hier wonen mensen die lichamelijk zorg nodig hebben en mensen met dementie in kleinschalige woonvormen en is er een flinke afdeling revalidatie voor ouderen.

Het team (helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen) zal het werk zo inrichten, dat het de bewoners steeds meer begeleidt in hun welzijn, in plaats van al zorgend de dingen uit handen nemen.

Dus ligt het accent niet op ziekte, maar op veerkracht, op mogelijkheden en wensen.

Het doet een beroep op je creativiteit en organisatievermogen en dat zit 'm in kleine dingen : iemand die graag doucht voordat hij in bed in stapt, hoeft niet persé 's morgens onder de douche.

Revalideren kan ook tijdens een wandelingetje buiten, dan aan de apparaten binnen. Familieparticipatie is belangrijk en je zult helpen om hen ook te betrekken in het leven binnen Weddesteyn.

Misschien willen ze wel helpen koken en afwassen. Zo wordt het zinnetje 'Nee, dat kan niet' langzaamaan de deur uitgewerkt.

Soms is dat nog even wennen, voor zowel het team als de bewoners. Het kan voorkomen dat je iemand een beetje hoort mopperen omdat de koffie niet meer centraal rondgebracht wordt.

Terwijl de dame een eigen koffiezetapparaat op haar kamer heeft. Je helpt haar met een lachje de koffiebonen te malen en drinkt gezellig een kopje mee.

In dit grote huis in Woerden heerst er een fijne collegiale sfeer en je zult merken dat het samen ontwikkelen inspirerend is.

Wil je doorleren voor een niveau hoger, of een gespecialiseerde opleiding doen, dan krijgt je daarvoor alle ondersteuning.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie : bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier