Stage Verkoopmedewerker (BOL)
Nelson
Julianadorp
15 dagen geleden

Hoe jouw dag er uit gaat zien

AlsBOL’er ben je de gastheer / -vrouw in onze winkel en het eerste contact met deklant. Je zorgt voor een prettige sfeer in de winkel en voorziet onze klantensteeds van het beste advies binnen onze brede gezinscollectie van bekendetopmerken.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een optimalepresentatie van onze collectie en zorg je dat de winkel er altijd netjes,schoon en opgeruimd uit ziet.

Jouwplezier in het werk straalt uit naar onze klanten en je bent een perfecteaanvulling op ons verkoopteam. Je staat voor service en klantvriendelijkheid,hebt passie voor mode en schoenen en je bent flexibel en representatief.

Volg jeof ga je binnenkort een relevante MBO opleiding volgen, heb je HART voor deklant en zoek je een leerzame en uitdagende stage bij een erkend leerbedrijf?

Ben je benieuwd hoe een dag in een Nelson winkel er uit ziet? We laten het je zien in deze video!

Wat we van jou verwachten

Hands-on mentaliteit

Passie voor schoenen en mode

Wat je van ons kan verwachten

Ontwikkelingsmogelijkheden

Afwisselend & uitdagend werk

Prettige sfeer & collega's

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier