GZ Psycholoog Persoonlijkheidsproblematiek
Dimence
Almelo
6 dagen geleden

Ben jij een gedreven professional en zie jij het als een uitdaging om de juiste zorg te leveren aan mensen met persoonlijkheidsproblematiek?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De divisie Specialistische Diagnostiek en Behandeling is op zoek naar een GZ-psycholoog of Psychotherapeut voor het team Persoonlijkheidsproblematiek te Almelo.

De divisie Specialistische Diagnostiek en Behandeling

De divisie Specialistische Diagnostiek en Behandeling is onderdeel van Dimence en richt zich op het bieden van zorg vanuit stoornis specifieke zorgprogramma’s aan patiënten bij wie sprake is van ernstige en complexe psychiatrische problematiek.

Dagelijks werken ongeveer 360 deskundige en gemotiveerde professionals samen met patiënten aan het behalen van gezondheidswinst.

We bieden de juiste zorg op het juiste moment’. Dit realiseren we doordat onze zorg is vormgegeven middels zorgpaden die gebaseerd zijn op state of the art behandelingen en de meest actuele (zorg)standaarden.

Daar waar nodig wijken we af van deze standaarden om te kunnen komen tot efficiënte en doelmatige zorg op maat, waarbij we onze eigen expertise gebruiken.

We zijn er trots op dat het meten en bespreken van voortgang en effect van behandeling (ROM) en het komen tot shared decision making een geïntegreerd onderdeel is van onze behandeling.

Het team Persoonlijkheidsproblematiek in Almelo

De teams Persoonlijkheidsproblematiek in Almelo zijn onderdeel van de vier teams binnen de divisie die patiënten met persoonlijkheidsproblematiek (met name cluster B) en complex trauma behandelen (de andere teams binnen de divisie zijn gesitueerd in Deventer en Zwolle).

Het team Persoonlijkheidsproblematiek in Almelo is verdeeld in twee teams. Beide werken vanuit de principes die voortkomen uit de Geïntegreerde Richtlijn Behandeling (GRB) en expliciet vanuit een MBT-

behandelvisie en -kader.

Het team waar jij voor komt te werken, behandelt volgens zorgpaden die op elkaar aansluiten. De SCM-modules zijn meer gericht op stabilisatie, MBT-

groepspsychotherapie i.c.m. individuele psychotherapie meer gericht op ontwikkeling.

Het andere team richt zich op de EPA doelgroep persoonlijkheidsstoornissen cluster B, waarbij naast MBT ook elementen van de FACT-

organisatiewijze gebruikt worden. Er is een intensieve samenwerking tussen beide teams.

De teams besteden veel aandacht aan deskundigheidsbevordering, supervisie en intervisie om mede op basis hiervan de behandelingen op consistente en coherente wijze te kunnen uitvoeren.

Wat ga je doen?

Het behandelen van volwassenen met een cluster B persoonlijkheidsstoornis als hoofddiagnose vormt je hoofdtaak.

Je voert MBT-behandelingen uit op basis van het vastgestelde behandelplan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor intake en diagnostiek.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en werkt samen met ervaren professionals. Je denkt mee en levert een actieve bijdrage aan innovaties en aan de verdere ontwikkeling van het behandelaanbod en staat daarbij open voor de ideeën van je collega’s.

Je stimuleert het delen van kennis, draagt op inspirerende wijze bij aan een goede cohesie en samenwerking binnen het team en je neemt actief deel aan intervisie.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een deskundige, enthousiaste en BIG-geregistreerde GZ-psycholoog of Psychotherapeut die graag met onze doelgroep en MBT werkt. Verder :

 • Heb je minimaal 2 jaar behandelervaring
 • Hecht je grote waarde aan het leveren van de beste kwaliteit
 • Werk je resultaatgericht en ben je doortastend
 • Heb je ervaring met het geven van groepstherapie en bent bij voorkeur geregistreerd als groepstherapeut.
 • Ben je een voorstander van werken in multidisciplinair verband
 • Is kennis van en ervaring met MBT een pré. Mocht je deze ervaring nog niet hebben, dan is voor ons de bereidheid je dit eigen te gaan maken en hiermee te werken van belang.
 • Heb je een gezonde dosis humor en een verbindende wijze van communiceren
 • Werk je graag samen en kun je collega’s stimuleren en motiveren.
 • Wij hebben veel te bieden!

  Dimence is een organisatie waarbij je echt bezig kunt zijn met je vak; we leveren hoogwaardige diagnostiek, zijn een financieel gezonde organisatie en lopen graag voorop bij de nieuwste ontwikkelingen.

  Wij bieden je een uitdagende en verdiepende werkplek waarin ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen. Wil je wetenschappelijk onderzoek doen?

  Dit stimuleren en faciliteren we graag! De functie is ingedeeld in FWG 65 van de CAO-GGZ maar we bieden ook eigen aanvullende regelingen.

  De functie is bij voorkeur 24-32 uur per week, in overleg zijn andere uren mogelijk, voor de duur voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  Meer weten?

  Neem voor meer informatie contact op met Sandra Hassing, teamleider bedrijfsvoering, Victor Koppelaar, teamleider of Manon Grijzen, GZ-

  psycholoog en MBT-therapeut / -supervisor, allen bereikbaar op telefoonnummer 0546- 684 000.

  Enthousiast? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton of neem contact met ons op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier