Assistent Controller
TBI
Zoetermeer
5 dagen geleden

Over de functie

Als assistent controller werk je nauw samen met onze (financial) controller. Je maakt dashboards, voert analyses uit en denkt mee over innovatieve oplossingen.

Je bent (mede) verantwoordelijk voor de periodieke afsluitingen en de administratie van enkele samenwerkingsverbanden.

Maar dat is nog niet alles, want je bent ook verantwoordelijk voor het opzetten en bewaken van de kosten en opbrengsten van enkele projecten.

Wat deze functie extra aantrekkelijk maakt, is dat je werkzaamheden uitvoert op het gebied van treasury, zoals bankgaranties en liquiditeitsprognoses.

Kortom een brede financiële functie met veel ontwikkelmogelijkheden.

Als assistent controller maak je onderdeel uit van de afdeling Financiën & Control (ca. 10 fte).

Waar kom je te werken?

Bij ERA Contour! Niet zomaar een standaard bouwer of ontwikkelaar, maar een passievolle ruimtemaker die steden sterker en haar klanten dolgelukkig wil maken.

Met zo’n 350 medewerkers maken wij met plezier en vol trots buurten waar mensen prettig wonen. Dit doen we nooit alleen, maar altijd samen met onze opdrachtgevers, co-

makers en vooral ook met de toekomstige bewoners. De klant staat bij ons écht centraal en dat zie je in onze projecten.

Bij ERA Contour kom je terecht in een dynamische wereld. Wij werken vanuit een modern kantoor dat ingericht is met flexibele werkplekken.

Wij bieden daarmee een inspirerende werkomgeving vol professionele uitdagingen, mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en voor vernieuwende vormen van samenwerking tussen professionals.

Ervaring

Onze ideale kandidaat is nauwkeurig, analytisch en heeft aan één woord genoeg. Je hebt een scherpe blik en bent niet bang je twijfels (op het juiste moment) uit te spreken.

Je krijgt energie van getallen, maar vooral ook van het werken met leuke collega’s. Je bent trots op de mooie projecten die we samen neerzetten om steden nog mooier te maken, en je wilt hier graag vanuit jouw expertise een belangrijke steen aan bijdragen.

Daarnaast :

 • Heb je minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Heb je minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Ben je bereid om te investeren in jezelf, bijvoorbeeld door het volgen van een vervolgopleiding; en
 • Ben je een teamplayer, analytisch sterk maar ook praktisch ingesteld.
 • Wat wij bieden

  Een baan bij serieus - één van de leukste vastgoedbedrijven van Nederland en uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.

  Naast een goed salaris bieden wij een concurrerend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij alle ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke groei en heel belangrijk -

  ontwikkeling en kennisdeling.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier