Verpleegkundige student Studenten-baan
Actief Zorg
Breda
4 dagen geleden

Dit ga je doen

Afwisseling, zelfstandigheid en persoonlijk contact zijn punten die je belangrijk vindt in je uiteindelijke werk als verpleegkundige.

Nu kun je tijdens je studie kennis maken met de thuiszorg waarbij je uitgedaagd wordt om voor diverse klanten te zorgen in hun eigen vertrouwde omgeving.

Word je al enthousiast? Lees dan verder!

Jij biedt hulp in de huiselijke omgeving van de klant. Omdat er geen tussenkomst is van een pieper of collega’s, kom je letterlijk dicht bij.

Dit betekent niet dat je er alleen voor staat. Indien nodig kun je altijd rekenen op de hulp van de collega’s uit je team.

Jullie doel? Er samen voor zorgen dat jullie klanten zo lang en gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen!

Werken als verpleegkundige in de wijk

Als Verpleegkundige heb je een belangrijke taak bij de verzorging van klanten in hun thuisomgeving. Je signaleert gezondheidsproblemen, je voert verpleegtechnische handelingen uit en ondersteunt bij verzorgende taken zoals wassen en aankleden.

Een belangrijk onderdeel van je werk vormt de communicatie met de klant, mantelzorgers en andere disciplines. Door het voeren van gesprekken en aandachtig te luisteren, kun je de zorgvraag optimaal vervullen.

Je vormt een belangrijke schakel binnen het zorgproces, waarbij zelfstandigheid, professionaliteit, flexibiliteit en alertheid heel belangrijk zijn.

De arbeidsvoorwaarden

Dit willen we jou bieden

Als je voor Actief Zorg gaat werken, willen we een langdurige samenwerking aangaan. Dat betekent dat we niet alleen iets van jou vragen.

We hebben je ook veel te bieden. Naast een goed salaris zijn er tal van secundaire arbeidsvoorwaarden. Hiernaast zie je welke arbeidsvoorwaarden bij deze functie horen.

Een eindejaarsuitkering van 8,33%

Een zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid

Je bepaalt in overleg je eigen werktijden

Je krijgt vakantiedagen en -geld.

Reiskostenvergoeding

Scholingsmogelijkheden en e-learning modules

Vaste uren op contract

Veel verantwoordelijkheden in je werk

Veel vrijheid in je werk

Jouw talenten

Deze functie past bij jou wanneer

Het gezegde luidt : Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen moet doen waar hij goed in is.

Alleen wanneer je je talent ten volle kan benutten, doe je werk waar je gelukkig van wordt. In deze functie ben je helemaal op je plek wanneer je deze competenties bezit.

Probleemoplossend

Je kunt je identificeren met onze GELUK visie

Je bent bevoegd voor zorgtechnische handelingen

Je beschikt over een auto

Je bent sociaal en communicatief vaardig

Je bent 2e-3e of 4e-jaars student verpleegkundige

Jouw huidige kennis

Dit vragen we van jou

Elke baan is uniek. En elke functie vraagt om andere kennis om hem goed uit te kunnen oefenen. Benieuwd of jouw huidige kennis past bij deze functie bij Actief Zorg?

Hiernaast zie je wat wij van je vragen. Als je over deze kennis bezit, ben je in onze ogen geknipt voor deze baan.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier