CNC Frezer / Draaier
continu
Doesburg, NL
9 dagen geleden

CNC Frezer / Draaier

Als CNC Frezer / Draaier werk je aan verschillende producten. Je hebt dagelijks te maken met zeer complexe producten op de grens van de maakbaarheid, welk geproduceerd worden op een meer-

assige bewerkingscentra. Je bent medeverantwoordelijk voor de inrichting van het draai-freesproces en volledig verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan.

Je kunt zelf tekeningen en werkinstructies lezen en stelt zelfstandig de machine in. In het geval van kwaliteitsproblemen doe je een oorzaak analyse en denk je mee in het voorkomen van fouten.

 • Aantoonbare ervaring als CNC-verspaner in de fijnmechanische industrie
 • Ervaring met het gebruik van meetgereedschappen
 • In staat zijn gestructureerd en nauwkeurig te werken
 • Gevoel voor kwaliteit
 • Onze opdrachtgever hanteert uitstekende arbeidsvoorwaarden, een dynamische werkomgeving en een informele, no-nonsense cultuur.

  Werken bij deze organisatie betekent dat je onderdeel bent van een internationaal, industrieel familiebedrijf. Er wordt samengewerkt op een professionele manier in een informele, no-

  nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.

  Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om door te groeien.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier