Calculator Bouw
Koninklijke BAM Groep
Bunnik, Nederland
19 uur geleden

Wat ga je doen?

Als calculator bouw bij BAM Bouw en Techniek Projecten ben je verantwoordelijk voor het uitrekenen van de kosten van contractwijzigingen tijdens de realisatiefase van integrale, multidisciplinaire projecten tussen de €10 en de €40 miljoen.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor :

 • Het ondersteunen van de Projectleider in de realisatiefase bij contractwijzigingen.
 • Verantwoordelijk voor de kostprijsberekening van deze wijzigingen.
 • Zorgt voor de afstemming intern (inkoop, werkvoorbereiding en uitvoering) en met de onderaannemers en leveranciers.
 • Houdt rekening met eventuele tijdsconsequenties.
 • Werkt samen met de calculatoren van de andere disciplines, waarbij een van de calculatoren de eindredactie’ voert.
 • Voert samen met de Projectleider het gesprek met de klant inzake de kostenopgaven.
 • Wie zoeken wij?

  Je hebt minimaal een afgeronde MBO (+) opleiding in een relevante discipline aangevuld met drie jaar werkervaring. Je hebt gedegen kennis van bouwprocessen en calculatiemethodes en / of pakketten.

  Verder zijn wij een integraal bedrijf dus sociale vaardigheid voor het samenwerken in een team met bouw, werktuigbouwkundige en elektrotechnische collega’s is van groot belang. Verder :

 • Heb je verstand en ervaring van bouwkunde, bouwtechniek en bouwprocessen. Je kent de bouwwereld, met name ten aanzien van leveranciers en onderaannemers;
 • Calculeer je met het calculatieprogramma. Daarnaast geïnteresseerd in het werken met BIM en 3D modellen ten behoeve van de kostprijsbepaling;
 • Ben je sterk in het ontdekken van afwijkingen in de klantvraag en vertaal je deze naar een oplossing;
 • Denk je, samen met de teamleden, na om met innovatieve oplossingen te komen.
 • Wat bieden wij?

  Wij bieden een functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheden. Je werkt in een team van gemotiveerde collega's die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

  Verder biedt BAM Projecten je een goed salaris en uitstekende secundaire voorwaarden conform bouw-CAO.

  Over ons

  BAM Bouw en Techniek - Projecten is de uitvoerende business unit voor complexe (integrale) bouw- en installatieprojecten met een afzonderlijke omvang van € 10 miljoen tot € 40 miljoen omvang.

  Dit onderdeel werkt landelijk vanuit de standplaats Bunnik. Projecten is onderdeel van BAM Bouw en Techniek.Integraal denken en doen begint bij BAM Bouw en Techniek.

  Professioneel en met maximale focus op de wereld van de gebruikers van onze gebouwen. Als onderdeel van Koninklijke BAM Groep biedt BAM Bouw en Techniek een totaalaanbod van projectontwikkeling tot beheer en exploitatie van de bebouwde omgeving.

  Tijdens de hele levenscyclus van een gebouw denken wij, als strategische partner, langdurig met onze klanten mee en vooruit.

  Onze klant doet zaken met één BAM; integraal, discipline-overstijgend, duurzaam, efficiënt en effectief. Zodat gebruikers optimaal kunnen functioneren in hun werk-

  en leefomgeving. We vertalen klantwensen naar een heldere instructie aan collega’s in het gehele proces. Als échte partner dus.

  Om integraal, strategisch partner te kunnen zijn, is creativiteit een randvoorwaarde. We durven anders te denken’. Flexibel in de aanpak, om onze klanten en elkaar steeds opnieuw positief te verrassen met passende oplossingen, service en dienstverlening.

  Beleef BAM Bouw en Techniek nog beter via deze film of volg onze actualiteiten!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier