BIM engineer/coördinator
Bureau Vakwerk BV
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Wij zoeken een BIM engineer / coördinator voor een adviesorganisatie in de regio midden Nederland. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het (verder) opzetten van BIM modellen voor diverse opdrachtgevers.

Bij een aantal klanten coördineer je het volledige BIM proces en geef je advies over de implementatie van de BIM modellen binnen hun organisaties.

Naar verwachting ben je het eerste jaar zowel engineer als coördinator. Je start met de vertaling van de tekeningen van de architect naar 3D modellen.

De focus ligt op de volledigheid van de modellen waarmee alle partijen gaan werken. Binnen de projecten ben jij de kennisbeheerder en houd je de veranderingen en ontwikkelingen bij die invloed hebben op de verschillende BIM modellen.

In het begin werk je alleen, maar na verloop van tijd vorm je een team met een nieuwe collega BIM engineer (werkvoorbereider).

Samen met hem / haar beantwoord je de vragen uit de keten en houd je de gezamenlijke planning bij. Je zoekt continue naar verbeterpunten binnen het proces en voert deze ook door.

Vanwege de snelle groei van het bedrijf is het de bedoeling dat je na maximaal een jaar een aantal BIM modelleurs onder je hoede krijgt die je begeleidt en opleidt.

Functie-eisen

Hbo opleiding bouwkunde

Aantal jaren werkervaring

Ervaring met REVIT en BIM clash programma’s

Op de hoogte zijn van actuele wet- en regelgeving

Communicatief vaardig

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een kennisgestuurde adviesorganisatie die aannemers niet alleen advies geeft, maar ook een deel van de dagelijkse werkzaamheden van aannemers overneemt.

De opdrachtgever maakt organisaties gereed om via de BIM methode te werken, vangt tijdelijke pieken op of voert op basis van een langdurige samenwerking bepaalde werkzaamheden voor opdrachtgevers uit.

Arbeidsvoorwaarden

De opdrachtgever biedt :

 • Een gevarieerde en verantwoordelijke functie;
 • Deelname aan een enthousiast team met veel ambitie;
 • De mogelijkheid om mee te werken aan de opbouw van een nieuwe afdeling;
 • Een goed marktconform salaris;
 • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier