Projectleider Bodem
RPS
RPS Leerdam
4 dagen geleden

uit jouw dag

Vandaag start je dag bij de gemeente Amsterdam waarmee RPS een raamovereenkomst heeft. Samen met de projectleider van de gemeente bespreek je de vragen die er zijn rondom een bodemsaneringsproject.

Op de terugweg naar kantoor ga je nog even langs bij het Havenbedrijf in Rotterdam om te kijken of het bodemonderzoek in de Maashaven naar wens verloopt.

Natuurlijk doe je gelijk een Werkplekinspectie bij de veldwerkers. Met alle informatie en een nieuwe uitvraag uit de Hoofdstad ga je naar terug naar Leerdam.

Daar stel je een offerte op, op basis van wat je hebt besproken en gezien.

Daarna ga je aan de slag met een multidisciplinair project voor een waterschap . Elke twee weken heb je via Teams overleg met diverse stakeholders.

Het gaat om de planuitwerkingsfase voor een dijkversterking. De dijk is op diverse plaatsen afgekeurd evenals diverse kunstwerken.

In dit project is samenwerking met andere teams van RPS maar ook met diverse stakeholders van groot belang voor succes. Je hebt overleg met de projectleiders uit de teams waterveiligheid & waterbouw, locatieontwikkeling & infrastructuur en ook collega ingenieursbureaus die via het raamcontract aan deze opdracht zijn verbonden.

Waterveiligheid is in dit project leidend maar binnen het project staan ook de kansen van bewoners en bedrijven op milieutechnisch vlak op de agenda.

En daar zijn jouw kennis, kunde en ervaring op het gebied van bodemonderzoek van grote waarde.

Na de lunch heb je overleg met een collega projectleider van je team. Jullie bespreken nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied en hoe deze te implementeren.

Aan het einde van de dag staat een overleg gepland met een junior medewerker. Je bent een coach voor de collega’s in je team.

Zij zien in jou een sparringpartner en adviseur op vakinhoudelijk gebied maar ook voor het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden weten zij je te vinden.

Je bent je ervan bewust dat onze junioren de toekomst zijn en maakt daar graag tijd voor vrij!

Als je ’s avonds terug naar huis rijdt dwalen je gedachten een beetje af naar de tenderbijeenkomst die morgen op het programma staat.

Samen met je collega’s ben je gedreven om de klantvraag te vertalen in een winnende aanpak. Maar nu eerst tijd voor het thuisfront.

Wie ben je

Het enthousiasme straalt van je af en als projectleider bodem ben je dan ook een inspiratiebron voor je team. Het is voor jou de uitdaging om met elkaar tot aansprekende resultaten te komen, zowel intern als extern.

Je bent inventief en ontwikkelt met ondersteuning van vakspecialisten originele aanpakken, alternatieven en oplossingen voor multidisciplinaire vraagstukken en tenders.

Het sturen van bodem gerelateerde projecten op kwaliteit, voortgang, risico’s en financiën zit in je bloed. Samen met je projectteam ga je voor resultaten zonder concessies.

Als projectleider bodem draai je je hand er niet voor om, om adequaat op te treden bij knelpunten en ben je niet bang om op cruciale momenten je verantwoordelijkheid te nemen.

Dat lukt je doordat je communicatief een kei bent. In projecten communiceer je op een vriendelijke en doortastende wijze met zowel je klant als met je projectteam.

Je houdt daarbij rekening met de (latente) wensen en concrete eisen van de klant, hebt oog voor stakeholders en alle daarbij spelende belangen.

Zo weet je draagvlak te creëren en mensen voor je te winnen. Problemen oplossen zie je als een uitdaging. Daarin kun je goed prioriteren stellen en het overzicht houden.

Mensen typeren je in je rol als flexibel, daadkrachtig en resultaat gericht. De verbindende factor in het projectteam en met de opdrachtgever.

Je bent een echte netwerker met commercieel inzicht die graag meedenkt en het initiatief neemt. In de bodem wereld die altijd in beweging is, volg je nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied op de voet en heb je een duidelijke visie op het speelveld waarin je actief bent.

Wij vragen & jouw achtergrond

 • een afgeronde hbo-opleiding milieu / cultuurtechniek
 • kennis van en ervaring met de meest recente normen, protocollen en wet- en regelgeving,
 • minimaal 5 jaar technische en vakinhoudelijke werkervaring in bodem projecten van offertefase tot afronding
 • ervaring met het samenstellen en aansturen van projectteams
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel gesproken als geschreven, met name van belang bij het schrijven van offertes en rapporten
 • affiniteit met projectmanagement
 • eigen netwerk van (potentiele) klanten en relaties is een pré
 • Dit krijg je van ons inclusief warm welkom

 • iedere maand een goed salaris, afhankelijk van kennis & ervaring
 • laptop, telefoon en leaseauto regelen wij
 • flexibele werktijden
 • genoeg vakantiedagen als je belooft net zo enthousiast terug te komen
 • een uitstekende werksfeer en leuke collega’s
 • mooi extraatje : het aankopen van aandelen waarmee je kan deelnemen aan het RPS participatieplan
 • mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van diverse opleidings- en cursusmogelijkheden
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier