Stage ICT
Copaco Nederland BV
Eindhoven, NB, NL
1 dag geleden

Ben jij op zoek naar een unieke en leerzame (HBO) meewerk- of afstudeerstage in de ICT? Copaco biedt jou de kans om een kijkje te nemen in de keuken van een bijzondere organisatie.

Ontwikkel je competenties en leer kennis en vaardigheden toepassen in de praktijk. Zolang jij bereid bent om te leren en je handen uit de mouwen te steken, bieden wij jou de handvatten om erachter te komen wat jij écht leuk vindt.

Wij vinden het bieden van kwalitatieve stages en goede persoonlijke begeleiding erg belangrijk. Hierdoor zijn er jaarlijks slechts een aantal stageplekken beschikbaar.

Dit is Copaco.

Copaco is een ICT-distributeur uit Eindhoven. Je voelt bij ons Brabantse nuchterheid zodra je voet zet binnen ons kantoor.

We zijn een familiebedrijf waarbij wij aandacht voor onze 500 collega’s belangrijk vinden. We werken hard om onze resultaten te behalen, maar we vieren ook zeker onze successen.

Er hangt een informele en dynamische sfeer binnen ons bedrijf. We houden van persoonlijk en gemakkelijk. Er is bij ons voldoende ruimte om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Een goede balans tussen werk- en privéleven staat bij ons hoog op de agenda.

We hebben de volgende stage-mogelijkheden :

 • Onderzoekstage naar het nieuwe werken (richting ICT & Business),
 • Business analyse voor onze cloud-propositie, ERP-oplossing of eCommerce-team (richting ICT & Business),
 • Analyseren en zelf configureren van processen in Jira (richting ICT & Business),
 • Migreren van SentOS naar Ubuntu (richting Software Engineering),
 • Ontwikkelstage als php of Angular front end-ontwikkelaar (richting Software Engineering).
 • Wie ben je?

  Bij Copaco werken aanpakkers. Deze mentaliteit is bij ons belangrijk, dus ook in de rol van stagiair(e). Daarnaast is het belangrijk dat jij jouw passie hebt gevonden in het finance, marketing of sales vak.

  Je bent iemand die initiatief toont, proactief meedenkt en kritisch durft te zijn. Je kunt goed zelfstandig en in teamverband te werk gaan.

  Uiteraard heb je een tactvolle manier van communiceren.

  Daarnaast :

 • Volg je een HBO-studie in richting van Software Engineering of ICT & Business
 • Ben je op zoek naar een meewerkstage of afstudeerstage in het tweede half jaar van 2022.
 • Wat mag je van ons verwachten?

  Een uitdagende stage met veel ruimte voor initiatief. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven collega’s.

  Je komt te werken in een informele en gedreven cultuur van een groeiend en succesvol bedrijf, waar gewerkt wordt met slimme en innovatieve producten.

  Leren staat bij ons hoog in het vaandel. Op onze beurt bieden wij jou het volgende :

 • Een uitdagende, afwisselende en stage, met ruimte voor creativiteit,
 • Gratis toegang tot onze eigen fitnessruimte en gameroom,
 • Een werklaptop,
 • Stagevergoeding van € 350 bruto per maand voor een meewerkstage en € 375 bruto per maand voor een afstudeerstage,
 • Vaste donderdagmiddagborrel en leuke teamuitjes,
 • De mogelijkheid om een stageopdracht te maken.
 • Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?

  Dan hebben we alvast een eerste stap in de goede richting gezet, jij bent nu aan zet! Stel je aan ons voor en kom met Copaco kennismaken.

  Je zult verrast zijn wat je in deze leuke functie allemaal bij ons kunt gaan doen. Solliciteren kan makkelijk via de onderstaande knop "Reageer op deze functie".

  Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met recruitment op nummer +31 40 2306272 of mail naar recruitment copaco.com .

  Brabant staat bekend als een gezellige, warme, sympathieke provincie. Hoe groot is dan de eer dat we recent door Omroep Brabant officieel zijn uitgeroepen tot Het gezelligste bedrijf van Brabant '! Hard werken met veel plezier! Kom snel langs in ons Grand Café om de gezellige sfeer te proeven!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier