Servicemonteur
electrolux
Netherlands
4 dagen geleden

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren.

Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een toonaangevende service van hoge kwaliteit te garanderen.

Daarom zijn we voor de afdeling Field Operations Consumer Care dringend op zoek naar servicemonteurs voor verschillende regio's : Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

In deze functie repareer je in de aangegeven regio groothuishoudelijke apparaten van de merken AEG, Electrolux en Zanussi bij onze consumenten aan huis.

Een dag op het werk

Bij jouw opstart volg je een intensieve opleiding op ons kantoor in Evere(Brussel). Zo leer je onze bedrijfsorganisatie en onze apparaten op de meestefficiënte wijze kennen.

Vervolgens ga je samen met een ervaren collega op de baan. Eenmaal je jouw opleidingstraject volledig afgerond hebt, werk je volledigzelfstandig in jouw eigen regio.

Jouw productkennis houd je up-to-date doorregelmatig trainingen te volgen in ons eigen opleidingscentrum of via onzeonline tools.

Jouw dag start altijd bij jou thuis. Nadat je jouw planning doorgenomen hebt, kijk je in jouw bestelwagen na of de nachtkoerier al de benodigdewerkuitrusting en wisselstukken correct aangeleverd heeft.

Klaar om tevertrekken! Met jouw technische skills en klantgerichte aanpak gaje dagelijks bij onze consumenten thuis defecte groothuishoudelijke apparatenherstellen zoals bijvoorbeeld wasmachines, droogkasten, vaatwasmachines en ovens.

Tegelijkertijd licht je het correcte gebruik van onze producten toe. Daarnaastgeef je advies over het vervangen van apparatuur en de aankoop vanonderhoudsproducten, accessoires en servicecontracten.

Jij bent zelfverantwoordelijk voor de klanttevredenheid van de klanten waar jij storingenverhelpt of reparaties uitvoert.

Op die manier kan je ook nog eens extra bonusverdienen.

Jij bent

 • Servicegericht Je begrijpt wat belangrijk is voor onze consumenten en je helpt hen graag verder zodat zij onze apparaten optimaal kunnen gebruiken.
 • Flexibel Je kan jezelf aan iedere situatie aanpassen maar je zet de klant wel steeds voorop. Indien nodig lever je een extra inspanning zodat je alle geplande reparaties voor het einde van de dag afgewerkt krijgt.
 • Positief Van jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen blij.
 • Technisch sterk Je kent jouw vak en je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 • Opleiding & ervaring

 • Je hebt een technische opleiding op MBO (MTS-E) niveau gevolgd, of je behaalt een gelijkwaardig werk- en denkniveau waarbij je kan aantonen dat je over een goede kennis beschikt van elektriciteit, elektromechanica en / of elektronica.
 • Kennis van koeltechniek is een plus.

 • Bij voorkeur heb je relevante werkervaring in een technische en klantgerichte (buitendienst)functie.
 • Je hebt een prima beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je kan vlot overweg met een laptop en diverse software.
 • Je werkt zelfstandig en nauwgezet en je bent in het bezit van een rijbewijs B.
 • Wat wij jou aanbieden

 • Een fulltime functie met een marktconforme beloning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, aangevuld met een interessante bedrijfskorting op de groot-
 • en kleinhuishoudelijke apparaten, onderdelen en accessoires uit ons productassortiment. Er wordt voor jou een servicebus voorzien zodat je onze consumenten kan bezoeken.

 • Een uitdagende baan bij een internationale marktleider met een uitstekende reputatie.
 • Je komt terecht in een organisatie met een Scandinavische bedrijfscultuur waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzaamheid en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering.
 • Een uitgebreid trainingstraject in onze werkplaats in Alphen aan den Rijn waardoor je onze producten leert kennen.
 • Verdere vragen

  Meer info nodig? Daarvoor kan je terecht bij Gregory Deschuyteneer, Talent Acquisition Partner Benelux. E-mail : gregory.

  deschuyteneer electrolux.com.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier