Manager Gehandicaptenzorg
USG - Start People
Heerenveen, NL
1 dag geleden

Bedrijfsomschrijving

De organisatie biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een grote mate van kwetsbaarheid en een verstandelijke beperking.

De locatie waar jij komt te werken ligt in het noordwesten van Friesland waar cliënten wonen en werken. Wij sluiten aan bij de behoefte en de wens van de cliënt en passen ons aanbod van activiteiten en werkzaamheden daarop aan.

Voorop staat dat begeleider en cliënt het samen doen.

Functieomschrijving

Jij bent daadkrachtig en resultaatgericht en stimuleert medewerkers om eigen regie te voeren en zich te ontwikkelen.

Als Locatie Manager ben je verantwoordelijk voor drie woonlocaties in de omgeving van Leeuwarden. Er wonen 4 tot 10 cliënten op één woonlocatie die begeleidt worden door gespecialiseerde professionals.

Dagelijks worden er verschillende activiteiten aangeboden, in de vorm van vrijetijdsbesteding, die aansluiten bij de zorgvraag van de cliënt.

Je werkt hierbij nauw samen met collega-managers en de collega's van de dagbestedingslocaties. Het is belangrijk dat jij de kansen ziet en hiermee aan de slag gaat.

Jij rapporteert aan de directeur en bent onderdeel van een managementteam. Je bent doelgericht en geeft coachend, inspirerend en actief gericht leiding,

De medewerkers vertrouwen jouw en zijn hierdoor in staat om de juiste kwaliteit van zorg- en dienstverlening te bieden. Medewerkers die in staat worden gesteld eigen regie te voeren en zich te ontwikkelen.

Je hebt hierin een stimulerende en coachende rol. Naast de operationele werkzaamheden werk je ook mee aan de vernieuwing en verbetering van de zorg en verschillende processen.

Verder ga je het beleid uitvoeren op het gebied van personeel en begroting, draagt een actieve bijdrage aan overstijgende zaken en werkt samen met collega-managers aan de ontwikkeling van team-visie en uitvoering.

Functie-eisen

Jij bent het 'gezicht' van de locaties, een veerkrachtig persoon, die daadkrachtig is en resultaatgericht werkt. Jij draagt de visie uit van de organisatie en weet hier op de juiste manier vorm aan te geven, je houd je gestelde doelen scherp en helder voor ogen.

Medewerkers weet jij te motiveren en te inspireren om zo het beste in hen naar boven te halen zodat zij de beste zorg kunnen leveren aan cliënten.

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding :
 • Relevante leidinggevende ervaring is een pré.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming en een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

  Arbeidsvoorwaarden

  Een tijdelijk dienstverband voor 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging of een vast dienstverband. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

  Daarnaast bieden wij :

 • Een goed salaris op basis van de CAO Gehandicaptenzorg, schaal 55, (tussen € 2853,- 4211,- per maand)
 • De opbouw van vakantiegeld en verlofuren;
 • Een fulltime dienstverband voor minimaal 32-36 uur per week;
 • Met ingang van juni 2021 een structurele loonsverhoging van 3,15%
 • Reiskostenvergoeding, telefoon en laptop van de zaak;
 • De locatie zit gevestigd in Friesland, circa 10 minuten rijden van Leeuwarden.
 • Enthousiast geworden? Solliciteer dan meteen via onderstaande button of bel via 088-0045801.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier