Bijbaan Schoonmaker
Jumbo
Zoetermeer, nl
17 minuuten geleden

De leukste bijbaan van Zoetermeer We horen je denken : een leuke bijbaan? Als schoonmaker bij een supermarkt? Jaja ’ Ja, echt wel! De állerleukste zelfs.

Boenen, schrobben, zemen, lachen én lekker betaald krijgen. Je werkt daarnaast in een supergezellig team met vrienden en leeftijdsgenoten.

Je bezorgt de winkel glimmende toonbanken en kauwgomvrije gangpaden. Gaat het je goed af, dan kun je snel doorgroeien, ook in salaris.

En moet je een week hard blokken voor school? Dan passen we gewoon je werktijden aan!

Jouw goal als schoonmaker (bijbaan) Jij bent het dweilapparaat de baas en vliegt tijdens en na openingstijden door de winkel.

Of jij nu binnen, of buiten in het zonnetje werkt, jij gaat de uitdaging aan. Van het verwisselen van vuilniszakken buiten, het terrein vegen, tot het schrobben van de kassa’s.

Dankzij jou ziet de winkel er tiptop uit. Je leeft de eisen van netheid en hygiëne na. En je beantwoordt klantvragen. Welke uitdaging je ook krijgt, jij rockt het!

Hoe word jij onze nieuwste superster?

 • Je bent minimaal 15.
 • Je kan 0 tot 10 uur per week werken.
 • Je wil in alles beter worden.
 • Wat je van ons krijgt? Een toffe bijbaan! Goed om te weten dat dit een vacature is bij een van onze ondernemers, de arbeidsvoorwaarden kunnen daarom per ondernemer verschillen.

  Je kunt in ieder geval rekenen op :

 • Een salaris waar je blij van wordt.
 • Flexibiliteit, waardoor je je werk goed kan combineren met andere activiteiten of verplichtingen.
 • Een gezellige werksfeer met ruimte voor een grapje en onderling respect.
 • Gerichte trainingen en opleidingen binnen onze eigen Jumbo Academy en doorgroeimogelijkheden.
 • 10% korting op al je boodschappen die we via je salaris uitbetalen. Plus extra voordelen in de Jumbo Extra’s app (het kan zijn dat (nog) niet alle ondernemers deze korting aanbieden).
 • Jumbo, daar gebeurt het! Zie jij jezelf al helemaal rondlopen in de leukste supermarkt van Nederland? Wij jou wel! Solliciteer nu op deze leuke vacature bijbaan schoonmaker, tot snel!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier