Begeleider Gehandicaptenzorg
's Heeren Loo
Ermelo, NL
5 dagen geleden

Waar ga je werken

Het plan- en flexbureau van het zorgpark van 's Heeren Loo in Ermelo biedt ondersteuning aan de groepen waar zij naast de vaste krachten, ook de hulp nodig hebben van flexers om de bezetting rond te krijgen.

Bijvoorbeeld ter vervanging van ziekte, zwangerschap of scholing. Als flexer werk je met cliënten met een ernstige, matige tot lichte verstandelijke beperking en diverse hulpvragen.

Ook kan er sprake zijn van moeilijk verstaanbaar gedrag.

Het werken bij het plan- en flexbureau geeft je een mooie kans om onze organisatie te leren kennen. We gaan graag samen met jou onderzoeken waar je talenten liggen en welke mogelijkheden daarbij aansluiten.

Je wordt op diverse woningen ingezet en je bepaalt zelf de momenten waarop je beschikbaar bent om ingepland te worden. Hoe flexibeler je bent, hoe groter de keuze in diensten.

Wie ga je helpen?

We kijken samen naar jouw kwaliteiten en zoeken een aantal werkplekken die daarbij het beste aansluiten. Ben jij juist meer het verzorgende type of ligt jouw kracht in het begeleiden van cliënten met complex gedrag?

Je krijgt de kans om verantwoordelijkheid te dragen en te groeien in je werk. Je komt in aanraking met verschillende methodieken.

Dit is een mooie kans voor jou om ons zorgpark en onze diverse groepen te leren kennen. Op die manier kun jij jouw talenten en kwaliteiten ontdekken en ervaren welke groepen daadwerkelijk het beste bij jou passen.

En komt er een vacature vrij op een woning die jou aanspreekt? Dan is het mogelijk intern door te groeien naar een vaste woning.

Hoe ga je helpen?

Iedere cliënt is uniek. Iedere flexmedewerker ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie.

Misschien ontdek jij net die manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien.

In ieder geval ben je flexibel. Want jij staat, waar gaten vallen. Je bent soms misschien een nieuw gezicht, maar geen vreemd gezicht.

Jij verliest de behoefte van de cliënt nooit uit het oog en zorg je voor een vertrouwde woon- of werkomgeving. Want door jouw kennis en ervaring weet je wat cliënten nodig hebben, ook als je ze minder goed kent.

En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je collega's.

Dit bieden wij

 • De kans om met een aantal verschillende cliëntgroepen ervaring op te doen. Daardoor je ervaring op met diverse doelgroepen, begeleidingsstijlen en methodieken.
 • De mogelijkheid om in de toekomst door te stromen naar een vaste groep.
 • We vinden het belangrijk dat je blijft groeien in je eigen ontwikkeling. Daarom investeren we graag in jou door relevante scholing aan te bieden.
 • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Het aantal contracturen is bespreekbaar en afhankelijk van ervaring en doelgroep waar je kan en wil werken.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1733,- tot maximaal € 3189,- (FWG 25 / 45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Financiële vergoeding voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen.
 • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
 • Dit ben jij

 • Je bent een zorgprofessional met een afgeronde zorggerichte opleiding op minimaal mbo-niveau 2.
 • Je bent op zoek bent naar een werkplek die elke dag anders kan zijn. Dit geeft jou plezier, uitdaging en energie.
 • Je bent zelfstandig, je hebt een pro-actieve houding, toont doorzettingsvermogen en je aarzelt niet om vragen te stellen.
 • Je denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen.
 • Je bent flexibel en bereid om onregelmatig te werken. Weekenden en feestdagen horen hier uiteraard ook bij.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier