Assistant Store Manager Swatch Amsterdam
The Swatch Group
Amsterdam
1 uur geleden

Bedrijfsintroductie

Als onderdeel van het wereldwijde concern Swatch Group is Swatch Group Netherlands de verkooporganisatie van de gerenommeerde Zwitserse horlogemerken zoals Swatch, Flik Flak, Omega, Longines, Balmain, Tissot, Mido, Certina, Hamilton, Rado en Calvin Klein.

Vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven bedienen wij de Nederlandse markt middels vaste kanalen van zelfstandige juweliers en grootwinkelbedrijven.

Swatch , samen met Flik Flak , heeft zijn eigen stores die zich specifiek richten op de verkoop van horloges en bijoux van beide merken.

Voor onze Swatch Store Amsterdam zijn wij op zoek naar een representatieve en enthousiaste :

Functie

Als Assistant Store Manager ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in Store Amsterdam Samen met de Store Manager coach en begeleid je het team zodat de Store haar resultaten haalt in termen van sales, presentatie en klantgerichtheid.

Je bent medeverantwoordelijk voor de uitstraling van de Store. Je volgt hierbij de richtlijnen wat betreft de presentatie van het merk nauwgezet op.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers bij afwezigheid van de Store Manager. Je ondersteunt de Store Manager bij diverse taken, zoals het bestellen en het beheren van de voorraad, assisteren bij het maken van roosters en ondersteun je bij de opvolging van de customer service en reparatie.

Je werkt in deze functie nauw samen met de Store Medewerkers, de Store Manager en de Retail Coördinator

Profiel

Voor jou staat de klant centraal. Jij weet door je enthousiasme en ervaring een zeer hoge graad van klanttevredenheid te behalen.

Je haalt het beste in je medewerkers naar boven, wat ten goede komt aan de resultaten van de store. Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie, waarbij het een pre is wanneer je deze ervaring in een vergelijkbare branche op gedaan hebt.

Verder herken je jezelf in de volgende omschrijving :

 • MBO denk- en werkniveau
 • Zelfstandige en ondernemende persoonlijkheid
 • Goede communicatieve en commerciële vaardigheden
 • Ruime ervaring met coachen en trainen van personeel binnen in een winkelomgeving
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Verkoop- en resultaatgericht
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Ervaring met Microsoft pakketten en geautomatiseerde verkoopsystemen
 • Interesse?

  Indien jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, solliciteer dan met je cv én motivatiebrief door te klikken op de knop "solliciteren".

  Voor meer informatie kun je bellen naar Afdeling HR (040-2199908).

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

  Company address

  The Swatch Group (Netherlands) B.V.

  P.O. Box 511 / NL-5600 AM Eindhoven

  NL-5611 ZS Eindhoven

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier