Productiemedewerker kozijnen
Erick Personeelsdiensten
Deventer
6 dagen geleden

Productiemedewerker kozijnen

Omschrijving

Ben jij op zoek naar werk in de montage? Het liefst voor vast? Voor een opdrachtgever in de kunststof kozijnen zijn we op zoek naar een Productiemedewerker kozijnen!

Waar ga je aan de slag als Productiemedewerker kozijnen?

Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot één van de modernste hightech kunststof kozijnen verwerkers van Europa. Ze zijn gespecialiseerd in het produceren, monteren en leveren van kunststof kozijnen en op zoek naar een Productiemedewerker kozijnen.

Je staat midden in het proces en zorgt voor maatwerk zodat de medewerkers in de afmontage het product kunnen afmonteren.

Wat ga je doen als Productiemedewerker kozijnen?

In de fabriek verricht je diverse montage werkzaamheden en boor je waar nodig gaten in de kozijnen of andere objecten. Je zorgt er tevens voor dat er een actieve doorstroom plaatsvindt in de werkplaats.

Het monteren doe je met het beste gereedschap en de beste machines. Je maakt samen met je team de producten klaar voor de afmontage.

Toon je inzet en laat je zien dat je het werk goed onder de knie krijgt? Dan heb al gauw kans op zeer mooie doorgroeimogelijkheden!

Wat bieden wij als Productiemedewerker kozijnen?

 • een uitstekend salaris
 • altijd op tijd je geld
 • een goede reiskostenvergoeding
 • gratis werkkleding en PBM's
 • de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen
 • een zeer prettige werksfeer
 • persoonlijk contact met je leidinggevenden en met Erick
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier